Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most nekemis az fog belekerülni, 10000 volt 4liter kis láncsprével!
Repsol 4t off-road,nem eszi,jó is Nekem nagyon óccsó nektek nemtom mennyi,de jó.Reklámé pízt nem kapok
nekem most a dugócserénél a mester 10w60 Agip Racing-et tett bele, és az fullszinti, és eddig még 200km alatt nem evett belőle
nekem 4500 km alatt kb 1 decit evett meg... szerintem az meg nem számít soknak... Na mind1... Van akinek eszi van akinek nem... :D
Én már rájöttem, h nem való az bele! Szerelő is megmondta, h a full szintit enni fogja, félszintit ajánl bele...
SM áttétel volt/van rajta, igaz KTM, a Behr felni miatt, de nem rövid, sőt a dugócserénél még hosszabbra lett cserélve. Karbi full gyári, a most héten kb 20-szor lett szétszedve finomhangolás miatt a szerelőnél, az egyetlen "tuning" a motoron a nyitott cső, amihez a szerelő pont most készül betenni egy nagyobb fúvókaszettet.
Tudom
Édikeee
Ez mondjuk így nem igaz hogy eszi a 300V-t.. Nekem sem ette és a baráti társaságban sem ette a drz a 300V-t Már bocsi hogy beleszólok..
300 V-t, bocsi!
Nem ajánlom a V-t! NEM DRZ-be való! Nem árt neki persze, csak eszi!
Köszi!
Akkor holnap ki is cserélem!
Adok neki 300v-t!
Szia! Valami akkor tényleg nincs rendbe a motoroddal,Vagy túl rövid áttételed van , vagy a karbival van vmi gond nekem is 40 lovas van, igaz terepezni nem szoktam, de közúton már 8.000-et tettem bele. Hosszú távon 100-120 tempót megyek vele és 4.5-5 a fogyasztásom. Kipróbáltam úgy is, hogy kereken 100-al mentem teletanktól- tartalékig és tényleg 4 literből kijöttem. Igaz minden gyári semmi, dinojet, sportdob......stb. Én most 14-41 áttétellel járok, előtte 15-41 volt. Szóval nem tudom mi lehet , csak leírtam...
Ok! Akkor beszélünk jövőhetén! Ha nem melózok Szombaton akkor lehet még Szombat este lejövök, a hússütés, sörözgetés....nem is hangzik olyan rosszul:))
ilyen van az enyémben is
F@szság ! Nyugodtan használj hozzá amit akarsz
Sűrűbb jó hozzá,de a peremét zsírozzad,nem úgy mint sok csili-vili újgazdag Mert akkor vehetsz dugót is,stb
Wr-em teligázon ,ez 2 lityi,de rendesen be van melegítve
Heló!
Vettem egy egy sima légszűrő szivacsot és az van ráírva hogy speciális sprével kell fújni!
Az meg kb annyi mint a szivacs
Sima motorolaj nem jó hozzá?
Nincs valakinek ilyen?
kár,de még irhatsz
Keveset fogyaszt...manapság nem hátrány
te irtál tesztet erröl a gépröl
250-4T mivan veled napszúrást kaptál