Fullgas-os srácok nekem is ezt mondták a full tunningra.... henger...rendszer...fúvókakitt...sportlégszűrő...és vezérműtengely...és kb 60ló
fél misire saccolták...
szóval elérhetetlen....nekem legalábbis....
hello
szrintem azért nem csak ugy van az hogy egy kipufogó meg levegőszürő meg 440,470,490 es henger
meg áttfuvókázni a karbit és akkor máris 15-20le pluszt jelent
tapasztalatból mondom!
Szia jeges! Nekem az van amit az adatlapomon látsz. 640lc4..Más: Attól hogy valaki rávág egy Yoshirenccert a Drz-jére és 60lovas lesz( ) amit kétlek pláne háccsó kerékenNem biztos hogy ki tudja kapni akár1-ben 2ben vagy 3ban kerékre a motort...Soha nem a lóerőtől függ az egykerék persze ez csak szvsz meg tapasztalat...Én az Lc4et 4edikbe is kivesze 60ról gyári pufóval és minden egyéb tuning nélkül...Ez csak egy példa a sokból
szeva,
Bizony... ltz henger és kb 120 papír az ára. Bár önmagában nem nagyon dob rajta csak ha egy kis benzint is adsz plusszba.
De hallottam már 65 lovasról is E-ből.. persze ez csak second info volt de nem leketetlen...
Szeva,
Erősen felső kategóriás.. van infom egy haverom komplett rendszer + dinojet kit+ légszűrő nyitás +
450-es henger így kb. 60 mustangot bírt kicsikarni az E-ből giga hosszú áttétel.. 3dik gáz egykerék...
szóval ha nyitva van rendesen a buxtárcád...
Ok. Msn- vagy telefon? Melyik utcába vagy? Tavaly novemberbe vettem meg a drz-m. Nem olyan régóta. Valszeg ezért nem találkoztunk. Motorozzunk. Csak időpontot kellene megbeszélni hogy: ki mikor ér rá.
Aszfalton nem volt társ mostanában de jobban szereten mint gyöpöt . igen van rendszámom. Te merre motorozol? a Kipufogórol :inkább csináltass egyedit lehet az is ugyanolyan jó, és negyede az ára.
Yoshi dobokról rendszerekről hogy-hogy nem ír senki?
Más árkategória?szar?nem éri meg?
Monnyatok infókat hátha okosodok...most néztem magamnak cuccokat az e-bay-en...elég durva áron itthon van...
Sziasztok van egy 2005-ös suzuki rm 125öm és mennénk holnap motorozni a haverokkal és az egyik kihívott egy gyorsulási versenyre különben neki egy exc450-ese van van-e esélyem megnyerni mert ugy hallottam hogy nagyon erős gépek az exc-k köszi a válaszotokat
fél misire saccolták...
szóval elérhetetlen....nekem legalábbis....