Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

S-be fölösleges full-szint-et rakni, az versenymotorba való! Bármelyik félszintetikus olaj jó, amiket a többiek is mondtak (motul5100, motorex, stb). Castrolt nem ajánlom
Motul 300V 15W50 FACTORY LINE
Ha jól alakulnak a dolgok, akkor nálam kapható lesz mindenféle Motul termék!
A 300V az full szintetikus az 5100 az meg fél szintetikus.
Én most a Valvoline Durablend-et fogom kipróbálni az első DRZ-m tulaja arra esküdött. Elég olcsó, és állítólag még jó is. Mivel 3000 km-enként cserélem (fogom cerélni) biztosan nem lesz rossz. Majd az első tapasztalatok alapján eldöntöm. (Most 9500 km van a gépben, berakom, 12000 km környékén úgy is lecserélem, addig meg kiderül eszi-e és hasonlók.)
Nem tudom Motul 5100 15W50 nézz utána neten valami ester van ráírva
na mivan 11után leszek ott ecseren,még eszek és utána indulok
Full szintetikus?
most már nem tudom mi lesz mert lehet hogy motorozni se tudok menni
lehet kimegyek ferihegyre utána
ez akkar lenni
motul nagyon jó
Véleményem szerint a MOTUL
oké gyere pénzt hozzál
hurrá jó idö van süt a nap noozsid elvileg 11fele indulok hozzád
Üdv!
Valaki meg tudná mondani hogy DR-Z 400s -be melyik a legjobb motorolaj?
oké mikor? feketebárány jön vagy anyu nem engedi megint
Napot.
Én mennék de csak délután érek rá
reggelt
akkor ki jön tarcsára ?és hánykor?
több hülye kérdésem nincs egyelöre
Biztosan nem mennek annyira jól min Ti, de azért ezt is érdemes megnézni.
van ám
van itt moka
Én azt olvastam/hallottam,hogy az oktánszáma jóval több (106 is lehet),viszont a fajhője kevesebb.Ezért kérhet belőle kicsit többet a masina.Ezt az injektoros autók simán korrigálják ugye a lamda-szonda adatai alapján,ez nekünk sajnos nincs... Tehát neked kell beállítíni magadnak,viszont akkor célszerű mindíg keverni,majd a benzinhez. A szerkezetnek szerintem nem lehet baja,mindennek a kenését a jó minőségű olaj adja.Hogy a tömítésekkel mit csinál nem tudom,az étolaj lágyította a szimmeringet,ezt tudom,mert a rothadék 1-es golfom ment vele nem keveset.És cseppent az adagoló tengelyénél.Ha csak gázolajat tettem bele,megállt a csepegés.Csak sok szenzációhajhász barom telikürtölte vele az"igazi" csatornákat és rászálltak De már megint olcsóbb a tescós növényi,mint a dízel