felrakod bakra csavarhuzó meg kalapács segítségével kilazítod a kontra anyát alul megfogod a rugót és tekered tekeredik az anya is beállítod a megfelelő állásba és úgyanúgy a kontra anyát( csak meghúzni nem szét verni)
a segédváz az amiben a légszűrőház foglal helyet?
Muszáj valahogy húzni rajta mert nagyon puha a telóm. belemegyek egy gödörbe érzik hogy szar. amúgy ti merre laktok hogy annyi fasza helyen motoroztok. erre énfelém még egy kis emelkedőt is elég találni.
akkor szented hogy csináljam? bár lehet hogy van ilyen kulcs a szerszámosboltban, de milyen méretű kellene? meg az tényleg bonyolult mert elég nehezen hozzáférhető.
kalapács meg csavarhúzó úgy jársz mnd én az rmxemnél szétment himbában alsó +felsö rész a sok ütögetéstöl
valószinüleg amúgy is elvolt öregedve már de én még rátettem 1lapáttal
Szerintem az is lényeges szempont amikor dög melegben mész és ne csattogjon a váltó amikor váltasz
Gyakorlaital valóban mindennemű négyütemű olaj jó a DRZ-be.
De vannak olcsobbbak vannak drágábbak.Mindenki másra esküszik.
Ezért jók ezek a fórumok tapasztalatokat lehet megosztani egymással.
Én most egy olasz olajat szeretnék kipróbálni amit nemnagyon emlegetnek a top olaj listán talán a marketing miatt
COMPETITION GT-4 10W40
Specifikáció: 10W40 API:SJ, JASO:MA, ACEA:A3, CCMC G5
Kiszerelés: 1L
Leírás: Szintetikus bázisú, kiváló folyási tulajdonsággal bíró, nagy teljesítményű, víz– és léghűtéses négyütemű motorkerékpárokba ajánlott olaj. A tengelykapcsolókban biztosítja a megfelelő nyomatékátvitelt.
Ti jöttök?
(de végül is rajtad múlt, mert én nem ismertelek meg! )
Örülök, hogy ma összefutottunk! Nagyon fain csaj vagy!
pestmegyébe lakok,erre fele van sok domb valóban
Muszáj valahogy húzni rajta mert nagyon puha a telóm. belemegyek egy gödörbe érzik hogy szar. amúgy ti merre laktok hogy annyi fasza helyen motoroztok. erre énfelém még egy kis emelkedőt is elég találni.
és óvatosan
ennyit tudok segiteni
haveromnak volt körmös kulcsa azzal csináltuk(DRZ-nél)
valószinüleg amúgy is elvolt öregedve már de én még rátettem 1lapáttal
A motornak csakis a legjobbat szabad adni!
Üdv!
Gyakorlaital valóban mindennemű négyütemű olaj jó a DRZ-be.
De vannak olcsobbbak vannak drágábbak.Mindenki másra esküszik.
Ezért jók ezek a fórumok tapasztalatokat lehet megosztani egymással.
Én most egy olasz olajat szeretnék kipróbálni amit nemnagyon emlegetnek a top olaj listán talán a marketing miatt
COMPETITION GT-4 10W40
Specifikáció: 10W40 API:SJ, JASO:MA, ACEA:A3, CCMC G5
Kiszerelés: 1L
Leírás: Szintetikus bázisú, kiváló folyási tulajdonsággal bíró, nagy teljesítményű, víz– és léghűtéses négyütemű motorkerékpárokba ajánlott olaj. A tengelykapcsolókban biztosítja a megfelelő nyomatékátvitelt.
olcsó olaj