Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunaföldvár, Husa tesztnap
Jövőhéten megyünk Sóskútra is, a Promoto rendezésébe is lesz egy Husaberg tesztnap a versennyel egy időben! Ez nem feliratkozós lesz.

Ti jöttök?
DRZ-74 el hol találkoztál
Én is örülök hogy személyesen is találkoztunk! Nagyon remélem, hogy még össze futunk párszor!
(de végül is rajtad múlt, mert én nem ismertelek meg! )
Kedves Szilvi!

Örülök, hogy ma összefutottunk! Nagyon fain csaj vagy!
oks. Köszönöm a segítségeteket. majd ha valami nem megy sikítok
nem nincs egybe de nekem tekeredett ahogy a rugót tekertem,használj valami vastagabb élű csavarhuzót és nem teszel benne kárt.
a rugó egybe van az alsó csavarral? am Köszönöm a segítséget. Megpróbálom nem elb.ni
felrakod bakra csavarhuzó meg kalapács segítségével kilazítod a kontra anyát alul megfogod a rugót és tekered tekeredik az anya is beállítod a megfelelő állásba és úgyanúgy a kontra anyát( csak meghúzni nem szét verni)
igen az,lekell húznod karbiról a gumi csövet ahol megy bele levegö
pestmegyébe lakok,erre fele van sok domb valóban
a segédváz az amiben a légszűrőház foglal helyet?
Muszáj valahogy húzni rajta mert nagyon puha a telóm. belemegyek egy gödörbe érzik hogy szar. amúgy ti merre laktok hogy annyi fasza helyen motoroztok. erre énfelém még egy kis emelkedőt is elég találni.
vagy csináld csavarhúzóval,de kérj meg valakit hogy fogja meg gáztartályt hogy ne birjon tekeredni ütések közbe
és óvatosan
ennyit tudok segiteni
hát hátul segédvázat felkell hajtani az biztos,nekem is igy volt
haveromnak volt körmös kulcsa azzal csináltuk(DRZ-nél)
most nézem googlin elég drága készletben.
akkor szented hogy csináljam? bár lehet hogy van ilyen kulcs a szerszámosboltban, de milyen méretű kellene? meg az tényleg bonyolult mert elég nehezen hozzáférhető.
kalapács meg csavarhúzó úgy jársz mnd én az rmxemnél szétment himbában alsó +felsö rész a sok ütögetéstöl
valószinüleg amúgy is elvolt öregedve már de én még rátettem 1lapáttal
én is arra gondoltam csak félek hogy összeb.szom vele
rugón? körmöskulcs v csavarhuzó+kalapács utobi 1szerüb és gyorsabb
vagy csavarhúzó és kalapács?
hátsó telón mivel tudok húzni? van hozzá valami speckó kulcs?
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a segítséget!
A motornak csakis a legjobbat szabad adni!
Üdv!
Szerintem az is lényeges szempont amikor dög melegben mész és ne csattogjon a váltó amikor váltasz
Gyakorlaital valóban mindennemű négyütemű olaj jó a DRZ-be.
De vannak olcsobbbak vannak drágábbak.Mindenki másra esküszik.
Ezért jók ezek a fórumok tapasztalatokat lehet megosztani egymással.

Én most egy olasz olajat szeretnék kipróbálni amit nemnagyon emlegetnek a top olaj listán talán a marketing miatt

COMPETITION GT-4 10W40
Specifikáció: 10W40 API:SJ, JASO:MA, ACEA:A3, CCMC G5
Kiszerelés: 1L
Leírás: Szintetikus bázisú, kiváló folyási tulajdonsággal bíró, nagy teljesítményű, víz– és léghűtéses négyütemű motorkerékpárokba ajánlott olaj. A tengelykapcsolókban biztosítja a megfelelő nyomatékátvitelt.

olcsó olaj
A castrol szerintem is nagy szar ebbe a fajtába