Jóóóóó Estét!
Megvolt ma az olaj,lánc,lánckerekek,légszűrő és persze az első FÉKBETÉT csere! Na mondom motorozok már egyet,megyek szépen,de furán megy,nem akar menni egy idő után elkezdett csúszkálni össze-vissza,nézem de a gumikkal semmi,egy idő után még szarabb,mondom bassza meg csak nem szorul az első fék?Megállok,lenézek,full vörössen izzik az első tárcsám,aztán végül teljesen satura beragadt
Lekellett szednem az egész féket h hazatudjak menni!A kérdés: ilyenkor mivan ugyan ?
én leszarom! ha vki baszogat az azért van mert írígy geci ! sztem a kis fasszopó rendőr akinek oylan hangja van a szaros chopperjának h beszakad az ablak az nem baj?
mivel kis településen lakom... mindenki ismer majdnem mindenkit... Egyedül nekem van SM-em... Főleg kék gépem nekem van ilyen kategóriás... És épp arra mentem... És szerintem a szomszédom.. volt rendőr.. nyomott fel... Hála el tudtuk intézni... csak be kellett mutatni nekik a Street legal dobot..
Megvolt ma az olaj,lánc,lánckerekek,légszűrő és persze az első FÉKBETÉT csere! Na mondom motorozok már egyet,megyek szépen,de furán megy,nem akar menni egy idő után elkezdett csúszkálni össze-vissza,nézem de a gumikkal semmi,egy idő után még szarabb,mondom bassza meg csak nem szorul az első fék?Megállok,lenézek,full vörössen izzik az első tárcsám,aztán végül teljesen satura beragadt
Lekellett szednem az egész féket h hazatudjak menni!A kérdés: ilyenkor mivan ugyan ?