Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jóóóóó Estét!
Megvolt ma az olaj,lánc,lánckerekek,légszűrő és persze az első FÉKBETÉT csere! Na mondom motorozok már egyet,megyek szépen,de furán megy,nem akar menni egy idő után elkezdett csúszkálni össze-vissza,nézem de a gumikkal semmi,egy idő után még szarabb,mondom bassza meg csak nem szorul az első fék?Megállok,lenézek,full vörössen izzik az első tárcsám,aztán végül teljesen satura beragadt
Lekellett szednem az egész féket h hazatudjak menni!A kérdés: ilyenkor mivan ugyan ?
hú..
összekötővel asszem 55 lett volna..
ez kérem kiválo motorozos idó
pincér tarcsát ajálja hozzá
ehhez is adott a gyerek szűkítőt és tök korrekt hangja van vele!
csáó
Mi lesz király
Összekötő is benne volt?
a Dob 50 volt... hangtompítóval, benne az E, meg a forma miatt lett ennyi.. ha csak egy natur cső akkor olcsóbb
hát így nemtudom megmondani,lehet az is az oka éppen,vigyél vkit aki ért hozzá
lesz vmi motoros banzáj
ÉS mennyit kérnek egy ilyenért?
enyémba is van... vagyis lehet bele kérni.. :D és ha akarod belerakod ha nem nem.. csak 1 csavar fogja be
szeva ha lenne jógsid jöhetnél mrc 15-ikén NÉM-el
BP-PÁKOZD -BP UTVONAL
Akkor nyárra lehet énis veszek majd egy dobot de én olyat szeretnél amibe van szűkítő
hogy a gyári és aez a brutál hang között legyen
én leszarom! ha vki baszogat az azért van mert írígy geci ! sztem a kis fasszopó rendőr akinek oylan hangja van a szaros chopperjának h beszakad az ablak az nem baj?
nem tudom... csak kértem és megcsinálta.. de nem gravírozott nem tudom hogy hogy csinálta.. de fasza lett
De ez hogy van benne bele lett gravíroztatva vagy gyárilag?
de hangos... csak mivel benne van az E betű nem tud belekötni :D Mikor megrendeltem külön kértem hogy üssék bele :D
az tuti
Na az szerencse és most ugye a raptor van rajta evvel nem hangos nekik?
mivel kis településen lakom... mindenki ismer majdnem mindenkit... Egyedül nekem van SM-em... Főleg kék gépem nekem van ilyen kategóriás... És épp arra mentem... És szerintem a szomszédom.. volt rendőr.. nyomott fel... Hála el tudtuk intézni... csak be kellett mutatni nekik a Street legal dobot..
de az megoldja hogy induljon rúgásra mert nagyon nehezen indul be
És honnan tudták h. te voltál? És következménye?
a helybeli rendőr... csendháborítás lakossági bejelentés alapján... és mivel hangos a gép biztos száguldoztam is..
nehéznek nehéz, egy szelephézagállítás segíthet az indításon, ha azzal van baj...