Na mindeggy is,ha a munkahengernek van baja,azt én nem piszkálom,ahhoz viszont tényleg nem értek
Jó éjt mindenkinek, azért kössz a tippeket és h volt aki normálisan válaszolt
sziasztok még egyszer szóval csak azért érdekel a karbi téma mert sokan írják hogy az S-es gyengébb mint az E de 2005-töl én már úgy tudom hogy egyformák csak a súlyban és a vázkialakításban térnek el
Nemtudom,mire hazaértem már nemsok kedvem volt szenvedni vele,ez már a holnap titka marad,hogy mi a gondja...
De kössz a tippeket,amúgy van egy jóbarátom,aki motorszerelő és amikor vmiben ötletem sincs segít,csak most nem ért rá ezért gondoltam h itt megkérdezem!
az nem lehet hogy mikor levetted az olajkupakot akkor belekerült vmi (pl ien szennyezódés ami ki szokott válni az olajból) és az eltömitett vmit amitöl nem megy vissza a dugattyú? én erre tudok gondolni ha jól van összerakva....
Olajat lecseréltem,a féknyerget leszedtem,KITAKARÍTOTTAM,és hidd el,nincs BEROHADVA,nincs sérülés,semmi ilyen!
De nem állok neki itt vitatkozni veled,már meg ne haragudj
Jó éjt mindenkinek, azért kössz a tippeket és h volt aki normálisan válaszolt
hétvégén motorozás ?
De kössz a tippeket,amúgy van egy jóbarátom,aki motorszerelő és amikor vmiben ötletem sincs segít,csak most nem ért rá ezért gondoltam h itt megkérdezem!
0:25nel lathato az egyik mocsok a geprol
De nem állok neki itt vitatkozni veled,már meg ne haragudj
vagy naploba egy kis szerencsével Trutykoval
tavasszal megcsinálom úgy is