Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kölönbözik az E és a S -enk a karbia az biztos !
Akkor úgy mondom,hogy már nagyon nincs kedvem szenvedni vele
már mint mi is a hülyeség?
nem bonyolult az annyira 1szerü a mechanika
hülyeség már bocs de télleg az
Na mindeggy is,ha a munkahengernek van baja,azt én nem piszkálom,ahhoz viszont tényleg nem értek
Jó éjt mindenkinek, azért kössz a tippeket és h volt aki normálisan válaszolt
sziasztok még egyszer szóval csak azért érdekel a karbi téma mert sokan írják hogy az S-es gyengébb mint az E de 2005-töl én már úgy tudom hogy egyformák csak a súlyban és a vázkialakításban térnek el
szeva akkor itthon vagy ezekszerint
hétvégén motorozás ?
Üdv Itthon!
Igen,a tárcsának nincs baja!
szép 1állat mit keres ez itt gázkamra menekült
Nemtudom,mire hazaértem már nemsok kedvem volt szenvedni vele,ez már a holnap titka marad,hogy mi a gondja...
De kössz a tippeket,amúgy van egy jóbarátom,aki motorszerelő és amikor vmiben ötletem sincs segít,csak most nem ért rá ezért gondoltam h itt megkérdezem!
Szevasz Hoztál nekem homokot? Minden baba?
féktárcsa egyenes
Na megjottem,ma ismet tobb a zsido az orszagban,az en gepemmel jottek
0:25nel lathato az egyik mocsok a geprol
és ezek után is megbeszéljük
az nem lehet hogy mikor levetted az olajkupakot akkor belekerült vmi (pl ien szennyezódés ami ki szokott válni az olajból) és az eltömitett vmit amitöl nem megy vissza a dugattyú? én erre tudok gondolni ha jól van összerakva....
Szerintem én kinézek...
Ki ne oktassál már
az szopás
Olajat lecseréltem,a féknyerget leszedtem,KITAKARÍTOTTAM,és hidd el,nincs BEROHADVA,nincs sérülés,semmi ilyen!
De nem állok neki itt vitatkozni veled,már meg ne haragudj
csika 1 ! csak azért irtam mert itt általába a fórumtársak között megszoktunk beszélni mindent és egymás véleményeit épitjük föl! sorry az offért
akkor benne lesz a fokuszba a hogy kiszabaditják
vagy naploba egy kis szerencsével Trutykoval
köszi csak azt sajnálom nem jött a vonat jól nézett volna ki hogy épp átmegy felettem
tavasszal megcsinálom úgy is