Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali

Mi az ára a szettnek?

Attila
Sziasztok! Segítség kellene. A kérdésem az, hogy gumiharmónikát honnan tudnék beszerezni a drz-hez? ill., hogy a boltban kapható vastagabb "univerzális" az jó-e?
Írnál pár sort róla?Paraméterek?Állapot?stb...
Köszi!
Üdv.
Megoldható.
45e ft a garnitúra.
üdv.
Szerintem teljesítményben a leo-hoz képest nem fog dobni... max a gyárihoz képest dobna..
Az irányjelző meg nem tudom... nekem is finster volt.. nekem nem volt útban az irányjelző.. mondjuk attól függ hogy mekkora... Sok mindentől függ azis..
Üdv.

Gumik külön?
Hali Petya!

Nekem kint van télire Lőrincen a párom szüleinél.Hol van az a garázs,és mennyi az annyi?
Üdv. Menyit kérsz értük?
Böcsi megbeszéltük ! a pesti guruláshoz nekem is lenne kedvem! bár nyáron van amikor motorral járok fel melóba
DRZ 400 gyári SM Kerekek ELADÓK!
Full SLICK gumikkal(dunlop) új csapágyakkal,féktárcsákkal csak berakod aztán irány a Pálya!
Érd.:06-20-5-636-213
Honda Dio -nak az izzója jó bele!
helo Böcsi!
mikor hozod fel a gépet?és te hol tárolod? mert ha ugyvan tudok egy ocsó garázst és egybe is rakhatnánk a gépeket ha ugyvan...
Lesz csudiszép matrciám úúúú Köszönöm
Képek az adatlapomon.Szerintem a gyári dobbal erősebb.A hang miatt kicsit átbaszós .Április elejétől majd mehetünk pár karikát.Egész jó kis csapat van itt BP.-en.
Tesztelve volt a szőlősorban is, ott is jól ment
hát te tudod,én nem éreztem kevésnek pedig
mondjuk sima egyenes földúton mentem
ott sok minden nem derül ki
A 13-as első lánckerékkel még jobb.
Ja és a DYNO JET-ET még bele sem raktam.
Ezt tanúsíthatom én is
Mindenképpen beszélek Velük, és ha összejöttünk iszunk egyet a munkás FŐMÉRNÖKÖK egészségére.
pedig érdemes a DRZjével menni,nagyon harap
király
na de én lépek aludni! jóó éjt mindekinek ! csőcső
Hát Szabi köszönöm szépen az ajánlatot lehetséges h élek majd vele de nem hiszem! nekem már az is egy élmény ha látlak titeket ahogy nyomjátok!
NANE! Pont mikor nem leszek otthon Beszéljetek palkóékkal, biztos Ők is szívesen mennek kocsmába Habár sponge úgyis olvassa a fórumot Nána hétvégén elég saras volt, meg a bokrok is közel voltak a pályához
A d.földvári teszt valószinüleg kimarad, mert rohadt sokan lesznek, és nem akarok sorba állni. Inkább bevesszük F.nánát és a K.székelyi erdőt. ( no meg a kocsmát )