Fékbetét csere,nem ott kezdődik kiszedem azt beteszem a régit Nyereg le,kitakarít,csúszórészek megnéz kopottak-e,dugattyúk berohadtak-e,könnyen jár-e, fékolajcsere fullon,nem nagy költség,ha a dugattyúkon van berágódás sérülés,karmantyúkkal együt szettben nem drága,tehát csere.felül szintén,elég egy morzsányi kosz is,az öregebbeknél a nyeregben a dugattyúk mögött sok kosz szokott lenni,teljesen szétszedve kompresszor segít.A fék az nem játék helyszineltem pár srácot,úgyhogy ne vedd baszogatásnak,jóindulatból írtam.Amikor bunkózom az nem itt kezdődik
Ezért volt az idézőjel a "cimbi"-n!Ne haragudj meg légyszíves,de ha valaki nem "motorszerelő",akkor az azt jelenti,hogy csakis te értessz hozzá?Olyan gondolom nállad elő se fordulhat,hogy nem emberi mulasztás,hanem valami a FÉKben rossz ugye?Ha meg nem tudod kivagyok,mihez értek,mit hogyan csinálok,légy olyan szíves ne kezdj itt oltogatni engem,mert én se m csináltam szerintem veled ilyet! köszönöm
Nem vagyok a cimbid Sokan vagytok itt úgy,hogy otthon nekiálltok,csináljátok,eddig oké.Csak sokan azt sem tudják mi miért van,sőt kifejezetten a végső pusztulásig hajtanak valamit,legyen az bármilyen alkatrésze a motornak.Majd nekiállnak megint szerelgetni,tudod te, vagy a többiek,hány ember halt már meg így balesetben?Szakértő meg már full összetörtből, nem mondja meg (arról nem beszélve nem is érdeke)mitől lett a baj,szegény szülők meg a motort okolják,pedig azt szerelte valaki.A te esetedben jól jártál,szerencsédre.Ez csak csipetnyi fejtegetés,írhatnám egy évig
csőcső
egyedül
és ha beszorulsz
mert még hét hét és fizethetem a kamatokat
vicc be ne sértödj
ELmagyaráznád "cimbi"?