Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

basza en meg dolgozom
Fékbetét csere,nem ott kezdődik kiszedem azt beteszem a régit Nyereg le,kitakarít,csúszórészek megnéz kopottak-e,dugattyúk berohadtak-e,könnyen jár-e, fékolajcsere fullon,nem nagy költség,ha a dugattyúkon van berágódás sérülés,karmantyúkkal együt szettben nem drága,tehát csere.felül szintén,elég egy morzsányi kosz is,az öregebbeknél a nyeregben a dugattyúk mögött sok kosz szokott lenni,teljesen szétszedve kompresszor segít.A fék az nem játék helyszineltem pár srácot,úgyhogy ne vedd baszogatásnak,jóindulatból írtam.Amikor bunkózom az nem itt kezdődik
te se unatkozol jó vagy
na srácok én léptem pihengetek! rem holnap már kitok menni letesztelni a dobot h na mien is! ! jóóéjjakát mindekinek!

csőcső
az szivás lenne ha egyedül megyek motorozni akkor szoktam ilyeneket csinálni
töltök még fel ide párat hagy lássa a nép
el voltál rendesen
egyedül
és ha beszorulsz
az állatja!
nem kell itt senkit kioktatni meg rendre tanítani h mit hogy csináljon! tomen én se tok tippet adni nem vok otthon a témába
Ezért volt az idézőjel a "cimbi"-n!Ne haragudj meg légyszíves,de ha valaki nem "motorszerelő",akkor az azt jelenti,hogy csakis te értessz hozzá?Olyan gondolom nállad elő se fordulhat,hogy nem emberi mulasztás,hanem valami a FÉKben rossz ugye?Ha meg nem tudod kivagyok,mihez értek,mit hogyan csinálok,légy olyan szíves ne kezdj itt oltogatni engem,mert én se m csináltam szerintem veled ilyet! köszönöm
Legalább te értelmesen azért kössz
Nem vagyok a cimbid Sokan vagytok itt úgy,hogy otthon nekiálltok,csináljátok,eddig oké.Csak sokan azt sem tudják mi miért van,sőt kifejezetten a végső pusztulásig hajtanak valamit,legyen az bármilyen alkatrésze a motornak.Majd nekiállnak megint szerelgetni,tudod te, vagy a többiek,hány ember halt már meg így balesetben?Szakértő meg már full összetörtből, nem mondja meg (arról nem beszélve nem is érdeke)mitől lett a baj,szegény szülők meg a motort okolják,pedig azt szerelte valaki.A te esetedben jól jártál,szerencsédre.Ez csak csipetnyi fejtegetés,írhatnám egy évig
Megmondom őszintén fogalmam sincs nem értek hozzá csak próbáltam tippet adni
visszem de nem menjen feljebb az ár
mert még hét hét és fizethetem a kamatokat
vicc be ne sértödj
Na igen,az 100%,de miért nem ?
Sziasztok van itt valakinek 05-ös s es DRZ-je? mert megszeretném kérdezni hogy milyen karbi van rajta
Akkor lehet nem húzódik vissza a dugyattyú benne?
Tudsz a szűkítőről képet mutatni?
Nem hiszem,az első 4-5 km-eren tökéletesen működött minden,nem az első fékbetétcserém Nem egy 12 éves gyerek vagyok azért
3500at hozzál majd matricákra mert rózsaszin csekk feladása is pénzbe került megfeleztem
Szerintem valamit rosszul raktál össze
"Ez az otthoni értek én hozzá szerelgetések ára"

ELmagyaráznád "cimbi"?
Tegyél rá patkóféket Ez az otthoni értek én hozzá szerelgetések ára Csináld
igen felvonulás biztos jó lesz