Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Estét mindenkinek!
Elkezdtem a tavaszi karbantartást a gépen,lánnc,lánckerekek,olaj,meg hasonlók...
Volna egy kérdésem,E-sben milyen izzó van elöl?
Tavaly kiment,én meg kidobtam mire beugrott h nemtom milyen fajta ....
A Finsterbe van szűkítő?Nekem 4 éve 50-ért csinálta a Csabi,és ajándék eloxálást kaptam mellé.Szerintem nagyon hangos a Finster,párszor már majdnem lecseréltem én is.Ha fent van a mocin dobjál fel pár képet!Köszi.Ja nekem elfért a xenon trafó a fejidom alatt .
mikor veheto at?
tudom vicceltem
lehetöség van most rá hogy csináltassál neki vmilyen sponge bobos matricát is ha kell neki ugy tudom bejönnek neki a figurák
Böcsi ! hát enm tom meguntam a hangját! meg olyat szerettem volna amibe van szűkítő cső is ! a leo az oylan verziós volt amibe nem lehetett rakni ! igy neten találtam egy finstert összekötővel 35 be el is hoztam! am azt mondta a srác tavaqly csináltatta akkor 55 ezer volt kompletten! sztem nekem megérte ez a vétel 35-ért
Szerintem az akadályozná a lélegzésben
4 minden kepen
rakd be légszürö házba van 1csomó hely kihasználatlanul
huuu na ez jo kerdes asszonyal meg beszelem
ktm más narancs,jó ez kb 500ft lesz,maximum
mennyi kellene nektek hossza 200mm szélesége 50mm
Mi a baj a Leo-val?Mennyi most a dob+cső A csabinál?
de nem lett kicsit ktmes
Na holnap én is beerőszakolom oda valahogy:D
én lesazrom az eü-s storit neekm előre se fér be ott a xenon trafó elveszi a helyet
igen termeszetes csapatban vagyunk kell
am rég volt már igen... azóta frissült a design :D
rondaság.... XD am nem nagyon látszik.... :D
nekem nem lopták még ki... pedig ott szoktam hagyni a mocit....
már rég volt nem emlékszem
még jó hogy fotón látszik
nekem is lehet szerezni kéne 1 kisebbet ami befér a lámpa mögé... de tényleg macerás lehet onnan kivenni, na meg lehet kilopnák
izzókészlet már nem kell... De ez így nagy rakás nagyon... nekem teljesen összeesett... De Gábor te láttad az enyémen hogy hol van nem?
izzókészlet meg eü csomag
képen DRZ400látható