Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinte vedd meg én meg majd jól kipróbálom.
Természetesen ott a helyünk, sőt a csapat is bővült.
Jó lenne találkozni, és ha van kedved egy kis off-road-hoz próbáld ki a paripám.
Szerintem nem éri meg rá annyi pénzért én így vagyok vele
de feltétlen kell hozzá sportdob,én igy tudom
azzal 1üt biztos jobb
szerintem az nem rossz... Ha azt nézzük hogy egy "sportdob" mennyit számít...
Kössz!Pont ennyire volt szükségem
3-4lóvacska várható eredmény
Meló... Egész márciusban. Egy hétvégém se lesz szabad! Viszont ha jöttök tesztre D.földvárra, szóljatok aztán kinézek. Ha adtok kölcsön cuccot tesztelek is . Szerintem legközelebbi motorozás előtt berakom az sm kerekeket (ha tudom ) és megnézzük mennyire tetszik! Athena 440-es hengerről vélemény?
csőő szabi de rég halottam róllad ! idén is mentek majsára? sztem lenézünk mi is vagyis titeket megyünk majd megnézni !
Cső Helles!

Mi a pálya hétvégén? Meló v. motorozás?
vagyis lefogja égetni a dob mert sztem pont belefog esni a kipuff utjába
böcsi neked is lekellett szedni a hátsó indexet? mert sztem belefog érni nekem legalábbis
ennyit találtam róla: (12V 35/36.5W)
Huh!Megköszönném ha megnéznéd nekem,nem kell nekem halogén,nem járok sokat sötétben,csak azért mégis ha véletlen későig hajtanék ne keljen már botorkálnom...
aha vmi bódis szükítőcső lett belealakítva de mondta h fasza sokal halkít rajta! am mien tőlle a gép erőbe dob vmit? mondta h nagyon durrog bár nekem a leo is oylan volt mint a géppisztoly amikor visszaeresztettem gázról
Hali!

Az E-ben egy izzószálas halogén izzó van, amit én nem kaptam volna csak gyáriban, ami egyébként horror drága lett volna. Viszont a pár forintos robogó izzó tutira jó bele, de az nem halogén. A típusát holnap meg tudom nézni, ha érdekel. Esetleg képet is tudok küldeni.
Nekem nincs szűkítve.A Srác maga csinálta a szűkítőcsövet?A gyártó nem csinál hozzá.
Fuck gyurcsány bajnai !
AZ!
A vicc,h a búra tört el,kivettem az izzót a helyéről,és az meg még izzott mikor gyújtásra raktam csak nemtom h a faszba tört el csak a búrája...
hamár DR/DRZ fórum akkor ennek itt a helye

off
Böcsi jaja ad hozzá a srác szűkítőcsőt is ! azzal remélem halkabb lessz a hangja ! neked mien folytócsővel?
még nem rendeltem meg,mert nem tudom árát és hogy pontosan mennyi is kell
az fasza