Meló... Egész márciusban. Egy hétvégém se lesz szabad! Viszont ha jöttök tesztre D.földvárra, szóljatok aztán kinézek. Ha adtok kölcsön cuccot tesztelek is . Szerintem legközelebbi motorozás előtt berakom az sm kerekeket (ha tudom ) és megnézzük mennyire tetszik! Athena 440-es hengerről vélemény?
Huh!Megköszönném ha megnéznéd nekem,nem kell nekem halogén,nem járok sokat sötétben,csak azért mégis ha véletlen későig hajtanék ne keljen már botorkálnom...
aha vmi bódis szükítőcső lett belealakítva de mondta h fasza sokal halkít rajta! am mien tőlle a gép erőbe dob vmit? mondta h nagyon durrog bár nekem a leo is oylan volt mint a géppisztoly amikor visszaeresztettem gázról
Az E-ben egy izzószálas halogén izzó van, amit én nem kaptam volna csak gyáriban, ami egyébként horror drága lett volna. Viszont a pár forintos robogó izzó tutira jó bele, de az nem halogén. A típusát holnap meg tudom nézni, ha érdekel. Esetleg képet is tudok küldeni.
Jó lenne találkozni, és ha van kedved egy kis off-road-hoz próbáld ki a paripám.
azzal 1üt biztos jobb
Mi a pálya hétvégén? Meló v. motorozás?
Az E-ben egy izzószálas halogén izzó van, amit én nem kaptam volna csak gyáriban, ami egyébként horror drága lett volna. Viszont a pár forintos robogó izzó tutira jó bele, de az nem halogén. A típusát holnap meg tudom nézni, ha érdekel. Esetleg képet is tudok küldeni.
A vicc,h a búra tört el,kivettem az izzót a helyéről,és az meg még izzott mikor gyújtásra raktam csak nemtom h a faszba tört el csak a búrája...
off