Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem értem hogy lehet rákeresni
van még 1csomó videónk fent ott 25motoros videó ami itt is megvan
szeva micsoda sebesség eszeveszet tempo
háááááááááááááááááááááááá
áát nem tudom azsürinek átjötte
szevasztok,végre újra motorra pattantam ma most 8órakor a faluba bukó nélkül téli sapkába -pár fokban
hát elég fura ez a gyári folytott kipufogó nagyon melegszik,minden gyári ilyen
A városliget szélén zuglóban 5e/hó kawa80 intézi
Eladó 10000 péz csak utcai mocizáshoz használtam az állapota hibátlan
IGEN!
Az öreg fater igazi magyar!
Gratula!
én már próbáltam az e85-öt háááááát a karbi nem tud annyi naftát nyomni a hengerbe hogy rendesen menjen, de ha bemelegszik akkor érezhetően erősebb amúgy úgy durrog tőle mint valami ágyú
Azt hittem messzebb Én már unom a homokot itt az alföldön
Egy része Erdélyben készült,többi Esztergom környékén."Orion"árok,hegyeskő,ebédlő+u
dvar
Azt a ku.....,megnéztem képeid,iszonyat GYÖNYÖRŰ helyeken jártok! Merre laksz ha szabad kérdeznem?
Úgy tűnik ráleltél a hibára ,megnéztem és tényleg túlvolt töltve,többet nem hagyom h szerelő nyúljon hozzá
Amint levettem a tartály tetejét folyt ki az olaj,gondolom azért volt benne több,mert a másik fékbetétnél lett cserélve az olaj,kb. egy hónapja,az meg ugye már kopott volt...és több olajnak volt hely. Kössz a segítséget
Nem finnyás a DR-Z a benzin re,de ezt a kukoricabenzint egy az egyben nem tölteném bele.Nagyobb előgyújtás kell + a gumi alkatrészek a karbiban /membránok,tüszelepgumi/hogy bírják.Megvárom még mások kipróbálják
Hello!Erre nem is gondoltam még,de megyek is és megnézem,mert az olajat nem én töltöttem bele,úgy h nemtom h nem-e túlöntötték!
Sziasztok.Nem lehet,hogy túl sok fékolaj van a tartályban?Írtad,hogy fékolajat is cseréltél.Mivel zárt rendszerű a tartály a már említett hőtágulás miatt túlnyomás keletkezhet a tartályban,így az olajban is ami nem engedi vissza a fékdugattyút.
Hello!Én autóba tankoltam (opel) olyat és hát nekem se ment úgy mint előtte,meg furán szaggatott néha,de lehet ez csak az autó hibája,nemtudom,egyik ismerősöm viszont nem panaszkodott rá egyálatalán...
Hello!Kössz a tippet,végülis tényleg akkor kezdett el szorulni mikor már bemelegedett.
hááát, állítólag karbiállítás kell hozzá, haver a zsigájába felesbe rakta benzinnel és úgy is "kecskézett"
na meg nem is akart úgy menni
Szeva!Itt vagyok ám csak mostanában nem járok "ere felé"
Vasárnap meg hétfőn motoroztunk akkorát hajjaj...
Az a kérdésem meg máshoz is hogy mi a véleményetek arról hogy már kapható a bioetanol kutakon kb 230 ft-ért. hogy lehet e drz-be azt tankolni állítólag 100 felett van az oktánszáma.?
Bele mernétek tenni? mert semmi infó róla.
Jó ennyi "sárgát" egyszerre látni.
Köszönöm a választ.
FELHIVÁS
sziasztok itteni motoros barátaim
vároma a hozászolást akkor hogy szombaton
hányorakor indulunk ?és én véleményem szerint tarcsa lenne a tuti szerintem csináljuk meg nagyon is gyerünk