szevasztok,végre újra motorra pattantam ma most 8órakor a faluba bukó nélkül téli sapkába -pár fokban
hát elég fura ez a gyári folytott kipufogó nagyon melegszik,minden gyári ilyen
én már próbáltam az e85-öt háááááát a karbi nem tud annyi naftát nyomni a hengerbe hogy rendesen menjen, de ha bemelegszik akkor érezhetően erősebb amúgy úgy durrog tőle mint valami ágyú
Úgy tűnik ráleltél a hibára ,megnéztem és tényleg túlvolt töltve,többet nem hagyom h szerelő nyúljon hozzá
Amint levettem a tartály tetejét folyt ki az olaj,gondolom azért volt benne több,mert a másik fékbetétnél lett cserélve az olaj,kb. egy hónapja,az meg ugye már kopott volt...és több olajnak volt hely. Kössz a segítséget
Nem finnyás a DR-Z a benzin re,de ezt a kukoricabenzint egy az egyben nem tölteném bele.Nagyobb előgyújtás kell + a gumi alkatrészek a karbiban /membránok,tüszelepgumi/hogy bírják.Megvárom még mások kipróbálják
Sziasztok.Nem lehet,hogy túl sok fékolaj van a tartályban?Írtad,hogy fékolajat is cseréltél.Mivel zárt rendszerű a tartály a már említett hőtágulás miatt túlnyomás keletkezhet a tartályban,így az olajban is ami nem engedi vissza a fékdugattyút.
Hello!Én autóba tankoltam (opel) olyat és hát nekem se ment úgy mint előtte,meg furán szaggatott néha,de lehet ez csak az autó hibája,nemtudom,egyik ismerősöm viszont nem panaszkodott rá egyálatalán...
Szeva!Itt vagyok ám csak mostanában nem járok "ere felé"
Vasárnap meg hétfőn motoroztunk akkorát hajjaj...
Az a kérdésem meg máshoz is hogy mi a véleményetek arról hogy már kapható a bioetanol kutakon kb 230 ft-ért. hogy lehet e drz-be azt tankolni állítólag 100 felett van az oktánszáma.?
Bele mernétek tenni? mert semmi infó róla.
FELHIVÁS
sziasztok itteni motoros barátaim
vároma a hozászolást akkor hogy szombaton
hányorakor indulunk ?és én véleményem szerint tarcsa lenne a tuti szerintem csináljuk meg nagyon is gyerünk
háááááááááááááááááááááááá
áát nem tudom azsürinek átjötte
hát elég fura ez a gyári folytott kipufogó nagyon melegszik,minden gyári ilyen
Az öreg fater igazi magyar!
Gratula!
dvar
Amint levettem a tartály tetejét folyt ki az olaj,gondolom azért volt benne több,mert a másik fékbetétnél lett cserélve az olaj,kb. egy hónapja,az meg ugye már kopott volt...és több olajnak volt hely. Kössz a segítséget
na meg nem is akart úgy menni
Vasárnap meg hétfőn motoroztunk akkorát hajjaj...
Az a kérdésem meg máshoz is hogy mi a véleményetek arról hogy már kapható a bioetanol kutakon kb 230 ft-ért. hogy lehet e drz-be azt tankolni állítólag 100 felett van az oktánszáma.?
Bele mernétek tenni? mert semmi infó róla.
sziasztok itteni motoros barátaim
vároma a hozászolást akkor hogy szombaton
hányorakor indulunk ?és én véleményem szerint tarcsa lenne a tuti szerintem csináljuk meg nagyon is gyerünk