Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem szerintem neked nem nagy A-s csomagod van
Kornél neked kell ilyen saras logó meg timinek is vehetsz majd
ez lesz csapat logónk
el lett döntve
nem azt kell gyorsan elökapni hanem a pénztárcádat az kell nekik ami abba van
megélhetési bünözés az is
nekem a hátsó kis tatyóba majdnem elveszett... lehet hogy a kis táska volt kinyúlva? am sokáig énis ott tároltam csakhogy jött a fehér hátsó sárvédő akkor nem akartam elcsúnyítani a táskával..
na szep Dr hol marad!
nekem is akkor mint a hátsó táska de megpróbálom :D egy próbát megér h. befér e
van nálam kiscsavarhúzó ... de kicsit erősebben meghúzod kijön... meg ez nem nagy... nekem simén befér... aki látta az tudja..
nekem nem igen fér be mert akkkkora mint a kis táska hátul, épp hogy belefér...
És gyorsan hogy kapod elő a rend őreinek?
hali!
Az eü csomagot szerintem simén be lehet rakni a lámpaidom és a kijelző közé.. nekem ott van.. és simén elfér..
én is mindig táskába viszem
én meg visszaszerelem szerintem a tatyót hátra... nicsn kedvem állandóan hátizsákkal motorozgatni
Megéri bizony ezért gyorsan holnap bedobom tatyóba mert én abba nyomulok előre
nekem is a kis táskába van, az meg szekrényemben mostanában...
felemeli mert most is 10 centire emel kb a földtől
hát tod a far idomon van az a kis táska abba van mindig de az nekem mindig levan szedve szal én nem szoktam hordani! de ha távolabbra utazok akkor felrakom! megéri képes a buzi megbüntetni érte
Mondtam volna neki fél pillanat és lehajtom :D eu csomagot hol tartod?
Szevasztok!

Ezeket kreáltam...
Valakinek ilyen?
Hát ja vágom csak gondoltam megkérdem, hogy 1 drz-röl még bevezsik-e? :D
aha az eü csomagot azt mindig kérték! na meg a rendszám , azért n szoptam is 1 szer megbasztak 20 ezerrre mert felvolt hajtva k... annyukat
AK-s jogsinál a köbcenti független lehet neked cbr-600 rr is ha megvan 25 kw meg olyan kurva szőke rendőr aki az beveszi
eü csomagot kérték?
de haverom is A1 el járt neki csak 5ből 1 szer szóltak Nemtudom nem nagy kockázat max kis pénzbünti
hát igen az a1 es jogsi az 15kw ig van akkor végülis igaz
Jó de az A1-es jogsi az 125ccm-ig van nem? akkor nem csoda