Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló
Mi lett a motorral
HHáát azt megnézve hogy forumtárs vagy ,meg drzre kell, baráti , részleteket a kollegával ! Télleg nem sok !
Csá saras, mikor gurulsz felénk?
Vagy már nem lesz több saralás?
hogyé adnak 1 ilyen dobot összekötövel
Hello bandi sm hátsó lámpa rendszámtartoval nem érdekel?
természetessen ha nem így lenne nem is ajálottam volna
Na csá robi itt vagy te is ! Helyes 2 piros pont!
nekem a DRZ-nél nem az a lényeg hogy minnél jobban vegye az elejét meg ilyenek... 15-45-el mentem vele 140-t 150-t.... de szeretnék egy olyan áttételt ami nem forog le kurva gyorsan és a 100-110 utazónál nem pörög annyira a gép... meg én nem terepen használom hanem CSAK KÖVÖN... szal oda nem kell hogy rúgja a birtokot... uh most lesz 15-39 és ha nem tetszik akkor visszarakom régit és kész.. lesz két szettem.. ennyi :D
Köszi, pont ilyesmi megoldásra gondoltam , neked jól szuperál?
ja én is szoktam a félegyházi fórumot olvasgatni
ott már láttam, bár ami az övén van szerintem jobb
a kép nagyon rossz de a formát azt látni rajta de ez csak 1 bármit megcsinál
ja nekem is az van
és nem mellesleg télleg kurvajól néznek ki
Szia nekem van ismerősöm aki gyárt kimondottan DRZ-re komplett bekötéssel, nem csak végdobot ha nem a márkanév érdekel akkor írj neki a link rasta87 névre
Ezt a pilóta testsulya is nagyban befolyásolja
én is épp ezt gondolom, nekem a 15-41el is emeli az SM ha odatépem neki rendesen, ha az E nem emeli az elejét 14-49 el akkor vagy te nem jól csinálsz vmit vagy a motorral van a baj
Ez elég harapós ha ezzel nem emeli már gondok vannak sztem
ezzel nem emeli?
E-drz milyen áttét kell , hogy terepen kicsit harapósabb legyen , emelje az orrát.
Most 14-49 van rajta!
Sziasztok!

Nem tud valaki olyan embert aki már látott vagy hallot olyanról akinek van eladó sport kipufogója S-es DRZ-hez. Új vagy akár használt is érdekelne!

Köszi!
szevasztok mizu
Nem,zárva volt:(!Már úton van hozzád!
Oké, rendben! Szombaton adtad fel?
Amúgy kicsit több lett a postaköltség mivel kértem 50ezerig biztit,rá!Ez van,nyugodtabb vok!
Csak bírja ki a doboz az utat.....!