Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az király vadi újat 250 300
Így is nagyon jól néz ki... Ilyet szeretnék, csak 2 ütem... Vagy Gasgas
okés
de lesz majd vmikor,áprilisban kb
és ilyen volt
én sose mértem de az üllői úton nem ért utol a haver cbf 600al.
kipufogó függö is szerintem
nem tom de nekem is max 155 öt ment! hát ez van de jóó persze áttétel függő meg csukló!
szia,állat a szimós csajos képed
végsebességtémához.

Suzuki DR-Z 400SM K8 gyári áttétellel, 15-41-el. 158km/h sík úton behajolva. az óra szerint.

Saját motor, saját mért eredmény. Leszarom, hogy menyi a vége, de egyszer megnéztem kíváncsiságból.
am én is dobot akarok váltani és jólenne ezt eladni rólla!
Üdv mindeki!
De kurva szép ez a motor...
hát igen azt nem irtam, hogy nálunk elég "homokos" poros a talaj.
itt elég nehéz lenne, hogy emelje az orrát., de ha keményebb vagy kötött füves talajt fogok akkor pedig brutálul emeli.
szóval marad a 14/49.

ilyen dobot kapott most a kicsike
nekem is 150-155 a max a gyári áttétellel sík aszfaltos körülmények között az SM-el, szerintem ez reális... bár lehet hogy van olyan sm ami jobban össze van rakva.... nemtudom
király gép lesz
jó lenne 1 a garázsba
rendben ,de valamikor már kéne 1 kis edzés
mert már lassan elfelejtek motorozni
az rmx-es videót láttad?
Én nem konkrétan azt írtam hogy hazudsz,de ha tényleg nem tettél hozzá semmit,akkor az vagy egy igen kiváló darab és véletlenül vagy 55 Le,vagy a méréssel vannak gondok.Azért írtam,hogy szerintem a bicikli óra volt a pontosabb,mint az SM-é amivel mértük az enyémet.Az pl egy kb 70 kilós srác alatt ment 152-t az ő órája szerint,pedig még igen zsír gép.
Ja marad, hétvége jó lehet
de elötte ,mert holnap meló végre,
de ha szombaton is van megyek , nem ugrálhatok
ez kurva jó... nekem 15-49 van..
jó gumi és talaj kell és emeli
szal nem annyira áttétel függő sztem... ilyennel már simán lehet egykerekezni.. utcán pici kuplung és máris hátradob,4ben is fellehet vele venni így!
szerintem hüyleség hoyg így emeli ugy emeli iylen olyannal... ha megtud kapaszkodni,emeli az hosszabb áttétellel is.. plusz nem mind1 hogy hol ülsz,milyen a terepviszony pl gödörből kifelé akor 100nál is bőven feltudod venni állva
ennyi
Szép
Hétvégén össze kéne sarazni!
Most így hagyod egy darabig?
Lemostam, jó lett mi?
Zsírul nézz ki
Mint az új megkímélt állapot
Állat lett , vaklárma volt
Itt a dongó ne