Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem se föleg ilyen
elmész a picsbe
hehe, engem nem idegesít, én is szeretem a jó kis tunying ótókat, majd nekem is vmi tunyingos kell, de egyelőre biztos nem lesz kocsim
jaja nem tudok betelni ezekkel a videókkal
na de többet nem OFFolok az autós hülyeségeimmel
biztos sokan a hajukat tépik már
ÍÍÍmmáádoooom nagyon jó a hangja
Tüdő az erőcsávó elfújta a lángot
azigen , még fújja a hülye faszi azt hittem kigyullad az autó a végén
hát ekkora füstöt még nem láttam kijönni semmibőlse
Van az a pénz szerintem.Bár jan 1 től kamerás az összes vizsgahely.
köszöntem!
Na tehát 1. vaterán találtam 2. 8000 kormány 8500 átalakító=15000(alkudás)+házhozszállítás ~17000
3. ezüste eloxált csillogós ezüst bevonat

zsír!
megmondanád mennyi volt, honnan vetted, az átalkító ára isérdekelne , ja és ez csak simán aluminium színű, nem eloxált v hasonló ugye?
Vizsgabázis előtt nagy gáz,hogy legyen elég lendület álló motorral begurulni az udvarra DR-Z ken megy minden villany gyújtásról is ahogy látom gyári a dob belső oldalon benne az E1 jel.Vizsgán meg áttoljuk szó szerint Itt felénk nem kell beindítani.Motoron CO t nem mérnek.Akkor van gáz, ha menni akarnak vele egy kőrt
NA szevasztok megjött az új kormányom
Csak közben szombaton motor összerakás közben elszakadt a gázbovdenem úgyhogy a héten gáz+kuplung bovdengyártás ja kész a hűtőm is
Hali!
Nekem a sportdobbal volt műszakin... és még a tompító sem volt benne... és nem szóltak...
Nekem a gyári kipuffal, és ezzel a fincsííí gumival ment át vizsgán. Egy szót sem szóltak érte.
jaja, nemtudom hány db lehet, megkéne méérni kiváncsi, vagyok mennyi de hogy ez a műszakin nem megy át abban biztos vagyok
ráadásul ez a fajta dob 5cm átméröjü ahol kijön a kipufgáz
nem 4cm mind a régi fajta mind ami nekem van
úgyhogy neked szólhat rendesen
nekem az ott középen nincs , szóval gondolhatjátok hogy szól! ez se igen menne át a műszakin, majd kérnem kell vkitől 1 fojtottat....