Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bocs ez egy kis off volt.
Lehet beruházok egy 39-re. meg láncra.. amire én használom arra nagyon jó lenne..
De az SM-re még hosszabb áttétel kéne de lánccserekor biztos hogy 39-es et rakok rá
hori67 fain a kutyád :D Nekünk is ilyen van
Az S-el 174 volt a csúcs
az jó, akkor nem sokkal gyengébb mint a 15/41, és végre mennyit jelent? mennyivel mentél már így?
Egy puklit láok az úton ráhúzok már jön is az eleje
2-es ben ha fölrántottam az elejét kuplung nélkül elég hosszan lehetett vele menni egykeréken
tőlem kérdezed? nekem 15/41 volt, most 14/41... de visszatérek a 15/41re most tavaszra
igen csak 1 évre adják meg...
én is olyat szeretnék... nem szoktam keménykedni vele... csak ha hosszab távon megyek vele akkor kényelmesebb... és így kb mi a vége neki?
és nem volt az úgy erőtlen? mert én szeretem ha emeli az elejét azért
Nekem 15/39 volt az S-en nem is használnám másmilyennel
Így van .Tavaly még külön csinálták,műszakin csak az volt a lényeg,hogy érvényes zöldkártyával rendelkezzen a paripa.3.5 tonna felett idén is 1 év azt hiszem
jó piros alapon fekete számon kéne fehér csik körbe
kerete lenne a számnak
apropó... Van valakinek a DRZ-n 15/39-35 áttétel? ilyesmit szeretnék rá rakni.
az oké... ez most esett le nekemis... igazad van.. De nem úgy van hogy külön rákötik egy gépre a vasat? nekünk is minden évben megy 6 teherautó műszakira és ég a régi vizsgán meg zöldkártyán voltam.. és akkor még semmi köze nem volt a zöldkártyának a műszakihoz.
nah mien lenne így?, meg az oldalára is lenne, vagy ne piros alapon legyen? még jó hogy ki tudom probálni photoshopban
Januártól a zőldkártya a műszakival együtt van De legalább csak 2 évente
átmenne egészen biztosan ha nincs rajta rozsda a fék fog és a villamosság is oké... az más tészta hogy a zöldkártyát nem kapná meg XD
Pici átalakítással a gyújtás kapcsoló tartóját be lehet az átalakító két része közé rakni.Ez van nekem is már jó ideje.
nekem is ez van
persze ilyen is kell ez családi autó lenne,elférnének a gyerekek benne
kép elmaradt
neked ilyened lessz
jóvanna
te emlegetted annyira