Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez mien esemény?
Ez jo kérdés.Nem tudom.Na de azér naggyából rendbe van.Minden nap haza hoz.Ma kimostam a lészüröt.Netud meg az asszon mien müsort rendezett hogy hova önröm azt a vizet.Egy honapalat tele volt kosszal.Ja a kipufogó.Megtaláltam a képét.Valami ilyen konyököt szeretnék.
jó neked, nekem is rohad a váz a lábtartónál, meg eszi az olajat nekem csak ennyi a problemám (28e km)
az enyémen profik dolgoztak
szia,egyik haverom le színtereztette a vázat,tök jó lett
két egyféle motor között is van különbség, lehet a tieden nem végeztek olyan pontos munkát a gyárban mint az övén de az enyémen sem szerintem
Lali
Te a kötelező dolgokat se cseréled ki és megy a motorod.
Én kicserélem és mindig rossz.
Ez hogy van?
mondjuk az egy éves gyertyát kicserélte.Mindig elfelejtettem cserélni.
Csináld magad.Itt nem olyan régen lehurrogott valaki hogy itt csak kokányolnak magyarországon.Agyári cuccot én is bele tudom rakni a mociba. és az biztos benne lex.Ja magadtól nem követelsz X ezret óránként.Amikor nyáron leszakad a fél deknim a szerelő 75000ft kert a javitásra.Utána meg mikor vissza mentem hogy tünik el az olajbelöle akkor azt mondta hogy idős a moci.Aztán rájöttem hogy nem lettek meghuzva a csavarok és elcsöpögöt az olaj.Ennyierövel meg is sülhetett volna a moci. 75000ft-ért.
ML
Ez igy van
Soha többet nem viszem
Csak én csinálom
Tommy400

De már nem fog.Szerintem szar volt a szerelöd.
Lali
De egy évben 2-szer szétesik a blokk az brutál
Tommy400

Azérta a DRZ király gép.A block teljesitett a Dakaron is.
Tommy400

Csak összeáll már neked is.Azért a futárkodás nem egyszerü.Nem is arra tervezik hogy napi 8órát folyamatosan üssed hoban fagyban esőben.Az enyém meg rohad a sotól.Tavasszal szétkéne kapni és valamit kezeni a rozsdával.
Lali
Én eddig nagyobbat szivtam vele mint te.
Neked eddig csak apró gondjaid voltak
noozsid

Hát én onnan csak a krémet ismerem Sas,Grof,Jorgosz stb.Ja és a szeretettt Josvai Gábort.
Tommy400

Kéne még egy Drz neked .Egyszer csak összeáll a masina.Mehetnénk turázni nyáron.Felváltva tolnánk.a saját motorunk Már ugy is rutinosak vagyunk.Lassan a para bennem van mikor mi baja lesz.Mint a mutkor a szaros drot.-7fok 4óra tolás egy drot miadt.Tommy nem vagy egyedül.
motorosokat nem mindegyiket három éve vagyok ott de sokan jönnek mennek ,váság ,hasfájás ,meg kitudja ... pék fasza
noozsid

EXmotoros. :) De jó lenne leszállni a motorról.
Lali
Ebbe igazad van nem is rakom be az első kereket.
Még igy is 24000 volt a két kormány csapágy. Jobb mint a 48e
Tommy400

Ugy is szeretsz egykerekezni.Minek akkor az elsökerék?Söt még akkor
a kormánycsapágy sem kopik.
ja ja a pécsi srácé.Több tipus is van.Jó munkát végeznek Gondolom Manut ismered ö is onnan rendelt.a gyári tárcsáját egy honap alat kivégezte.Amit itt csináltak neki az mar vagy 3honapja használja.Nekem meg nagyon régen ez van nem kopik semien betéttel.