Ez jo kérdés.Nem tudom.Na de azér naggyából rendbe van.Minden nap haza hoz.Ma kimostam a lészüröt.Netud meg az asszon mien müsort rendezett hogy hova önröm azt a vizet.Egy honapalat tele volt kosszal.Ja a kipufogó.Megtaláltam a képét.Valami ilyen konyököt szeretnék.
Csináld magad.Itt nem olyan régen lehurrogott valaki hogy itt csak kokányolnak magyarországon.Agyári cuccot én is bele tudom rakni a mociba. és az biztos benne lex.Ja magadtól nem követelsz X ezret óránként.Amikor nyáron leszakad a fél deknim a szerelő 75000ft kert a javitásra.Utána meg mikor vissza mentem hogy tünik el az olajbelöle akkor azt mondta hogy idős a moci.Aztán rájöttem hogy nem lettek meghuzva a csavarok és elcsöpögöt az olaj.Ennyierövel meg is sülhetett volna a moci. 75000ft-ért.
Csak összeáll már neked is.Azért a futárkodás nem egyszerü.Nem is arra tervezik hogy napi 8órát folyamatosan üssed hoban fagyban esőben.Az enyém meg rohad a sotól.Tavasszal szétkéne kapni és valamit kezeni a rozsdával.
Kéne még egy Drz neked .Egyszer csak összeáll a masina.Mehetnénk turázni nyáron.Felváltva tolnánk.a saját motorunk Már ugy is rutinosak vagyunk.Lassan a para bennem van mikor mi baja lesz.Mint a mutkor a szaros drot.-7fok 4óra tolás egy drot miadt.Tommy nem vagy egyedül.
ja ja a pécsi srácé.Több tipus is van.Jó munkát végeznek Gondolom Manut ismered ö is onnan rendelt.a gyári tárcsáját egy honap alat kivégezte.Amit itt csináltak neki az mar vagy 3honapja használja.Nekem meg nagyon régen ez van nem kopik semien betéttel.
Te a kötelező dolgokat se cseréled ki és megy a motorod.
Én kicserélem és mindig rossz.
Ez hogy van?
Ez igy van
Soha többet nem viszem
Csak én csinálom
De már nem fog.Szerintem szar volt a szerelöd.
De egy évben 2-szer szétesik a blokk az brutál
Azérta a DRZ király gép.A block teljesitett a Dakaron is.
Csak összeáll már neked is.Azért a futárkodás nem egyszerü.Nem is arra tervezik hogy napi 8órát folyamatosan üssed hoban fagyban esőben.Az enyém meg rohad a sotól.Tavasszal szétkéne kapni és valamit kezeni a rozsdával.
Én eddig nagyobbat szivtam vele mint te.
Neked eddig csak apró gondjaid voltak
Hát én onnan csak a krémet ismerem Sas,Grof,Jorgosz stb.Ja és a szeretettt Josvai Gábort.
Kéne még egy Drz neked .Egyszer csak összeáll a masina.Mehetnénk turázni nyáron.Felváltva tolnánk.a saját motorunk Már ugy is rutinosak vagyunk.Lassan a para bennem van mikor mi baja lesz.Mint a mutkor a szaros drot.-7fok 4óra tolás egy drot miadt.Tommy nem vagy egyedül.
EXmotoros. :) De jó lenne leszállni a motorról.
Ebbe igazad van nem is rakom be az első kereket.
Még igy is 24000 volt a két kormány csapágy. Jobb mint a 48e
Ugy is szeretsz egykerekezni.Minek akkor az elsökerék?Söt még akkor
a kormánycsapágy sem kopik.