Vannak kontárok.Böven.Föleg a szerelök közt tommy tuda mesélni hogy szét cseszte a szerelő a drz-jét.Én megveszek minden gyári cuccot ami kell.De nem magyaroraszgról!
Ja ja elég puha a hátulja, majd keményítek rajta.
Anyagot viszont sikerült rá állítani, most faszább lett a gép, feljebb emeltem a tűt 2 fokkal, ez lehet egy kicsit sok is lesz, de most a hidegekben jó lesz, jobban is harapott a gép ma, jót csapattunk...
Ja vagy úgy Az emberek 80%-a így gondolkodik.Azt eladja.Amikor meg venne(hónapokig keres,gyári állapotút,féláron ugye),rí,hogy magyarba má egy ép moci sincs,amin ne kontárkodtak volna,azt kezdi előről a kokecolást.
Miért te ha van valami akkor rohanx a szerelöhöz?Mint az eggyik srác akinek a kartelgázát engeték le 30000ft ért.Vagy 20ért vezérmü láncot cseréltek?(ez csak a munka dij volt.)Vannak madarak.
Riga?Á dehogy.Én havi 10000ft örül költök a mocira(Ez a tankolás és a törlesztö.l.Nem áll modomban még szerelöhöz se menni.Egyépként is magyar vagyok feltalálom magam. :)Valamit kitalálok az ha nem most akkor szép lassan ,de meg csinálom.
Bp. 3kelemen.ök legyártatják.Az XT-ben 4.éve benne van amit én füztembe.:) Én nem adok ilyenekért pénzt.Egyszerüen nem tehetem meg.A fötengelyen kivül mindent meg csinálok.
Azzal tudom belőni a keverék milyenségét nem?
Am. mivel kenjem összerakásnál a tűgörgőket?
de mehetünk valamikor
tegnap is jó volt
Ja ja elég puha a hátulja, majd keményítek rajta.
Anyagot viszont sikerült rá állítani, most faszább lett a gép, feljebb emeltem a tűt 2 fokkal, ez lehet egy kicsit sok is lesz, de most a hidegekben jó lesz, jobban is harapott a gép ma, jót csapattunk...
Kösz a képeket Kerkyra!
félek mondjuk hogy lecsúszik és szétnyalódik az anya
majd ügyeskedek
10-15nyomás és kint is volt az egész
mindhogy akkor amikor jó idök vannak
remélem össze is tudom rakni
Hátulról megfogtam a lenkőkart 2 kézzel,jobb 46-ossal pedig rátapostam: nyomtam előre. Lazult