Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elmentél utána ugrottam a lukasat drz-vel
Ja és még egy kérés a karburáláshoz, a 30-as csavar a levegőcsavar vagy melyik?
Azzal tudom belőni a keverék milyenségét nem?
Eddig jutottam 4-től 6-ig

Am. mivel kenjem összerakásnál a tűgörgőket?
nem tudom szombaton nem érek rá
de mehetünk valamikor
tegnap is jó volt
Vannak kontárok.Böven.Föleg a szerelök közt tommy tuda mesélni hogy szét cseszte a szerelő a drz-jét.Én megveszek minden gyári cuccot ami kell.De nem magyaroraszgról!
Cső!

Ja ja elég puha a hátulja, majd keményítek rajta.
Anyagot viszont sikerült rá állítani, most faszább lett a gép, feljebb emeltem a tűt 2 fokkal, ez lehet egy kicsit sok is lesz, de most a hidegekben jó lesz, jobban is harapott a gép ma, jót csapattunk...

Kösz a képeket Kerkyra!
Nem rohanok sehova,nálam van a szerelő,humorzsák
Ja vagy úgy Az emberek 80%-a így gondolkodik.Azt eladja.Amikor meg venne(hónapokig keres,gyári állapotút,féláron ugye),rí,hogy magyarba má egy ép moci sincs,amin ne kontárkodtak volna,azt kezdi előről a kokecolást.
Miért te ha van valami akkor rohanx a szerelöhöz?Mint az eggyik srác akinek a kartelgázát engeték le 30000ft ért.Vagy 20ért vezérmü láncot cseréltek?(ez csak a munka dij volt.)Vannak madarak.
Riga?Á dehogy.Én havi 10000ft örül költök a mocira(Ez a tankolás és a törlesztö.l.Nem áll modomban még szerelöhöz se menni.Egyépként is magyar vagyok feltalálom magam. :)Valamit kitalálok az ha nem most akkor szép lassan ,de meg csinálom.
4 éve,má az idei hó is elolvadt Én elhiszem,hogy benne van a füzetedbe,amit 2.osztályba,te fűztél be ,Na jóvan,tologassad a binyiglit
Na majd kipróbáljuk...1 darabot is csinálnak? Első kerekembe kéne egy küllő...
Bp. 3kelemen.ök legyártatják.Az XT-ben 4.éve benne van amit én füztembe.:) Én nem adok ilyenekért pénzt.Egyszerüen nem tehetem meg.A fötengelyen kivül mindent meg csinálok.
Én elhiszem,hogy lehet egy két cuccost olcsón szerezni,egy-max 2 alkalommal,nade bammeg,te riga kerekekről beszélsz?
kösz a képeket
Hm ,én is 1500-ért vettem darabját,anyával
Azért azt megnézném hogy 200 Ft-ért pont a neked szükséges hosszúságú/fejméretű/szögű küllőt csinálnak...ja, meg plusz küllőanya
44es is elég kipróbálom majd
félek mondjuk hogy lecsúszik és szétnyalódik az anya
majd ügyeskedek
keményre akarom csinálni én is
felül a levegö leengedönél
10-15nyomás és kint is volt az egész
inkább ilyenkor csinálom amikor amúgy is szar idö van
mindhogy akkor amikor jó idök vannak
remélem össze is tudom rakni
szia én már szét szedtem
Hátulról megfogtam a lenkőkart 2 kézzel,jobb 46-ossal pedig rátapostam: nyomtam előre. Lazult
na és hol engedted le a telót? én 10w-st tettem bele
hallo, mikor megynyünk mopedozni?
tommy De van távtartod is hozzá?Ha vann akkor egy az egyben átlehet rakni a magnézium felnit.