Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az a baj nincsenek most benne a kerekek és ahogy nyomom le a kulcsot billeg a motor na majd lesz vhogy
köszi
Röhely hogy mien lovét tudnal lehuzni az emberekről néha.Sm szet:Megveszed a 17-felnit 200Ft darabja a küllönek ha jot akarsz max 400 ha csináltatod.a 32-tes tárcsát legyártatod az max 20.000.Befüzüd magadnak és vicces hogy mennyibe fog kerülni. :)Ja igen olyan 15ezer kb egy tokico 6dugattyus fék elöre bontva.
Helló.
Ha még esedékes tudsz állítani nem
esik bele semmi.
Na csá koléga.Árverés lsz a vége az sm szetnek?
Huha jo árat kérnk ezekért a dolgokért.Axem felolem éhen is halnának. :)Én addig járok mig nem találok.Anno az XT500-zat is át épitettem.De felébe nem kerelt mint amiket itt olvasgattam,
Szeva Lali. megérkeztem
Csak gyárit tudtam rendelni 5000 a csővel együtt. Csapágyboltban néztem,méretre stimmelne amit lehet kapni csak fele annyi görgő sincs benne,mert távtarós kosárban vannak a gőrgők. A csavar meg 100 Nm el van meghúzva gyári könyv szerint.Jó kulcs kell hozzá+egy hosszabbitó cső a kulcsra
ML

én égen-földön nem találtam első kereket tavaly tavasszal..
De fórumtárstól vettem nyár elején..
.elsőt tárcsával gumival 60-ért...
Na meg van a nagy biznisz?
mármint ezt a perselyt
megse mozdul a csavar,befújtam wd40el hátha segit
de eddig még nem
másik ilyen csavar is nagyon szorult
hová tünhettek a tügörgök belöle szerinted 1-2 elhagy az ember maximum
de nem hiszem hogy 8darab eltünt a földön
ezt lehet kapni külön ide megy a teló rá
Az a görgőscsapágy tele van tűgőrgökkel.Most szedtem ki én is nemrég. A kettesnél az anya nem lazul meg vagy a csavar nem jön ki
más is válaszolhat ha esetleg tud,azért kérdeztem bundit mert ö nemrég csinálta ezt
BUNDESZ jelentkezz arról lenne szó hogy az 1es nél elvileg telibe van tügörgözve ugye mert ma kiszedtem de visszarakásnál hiányzik vagy 8darab és én nem találtam 1et sem a földön
másik 2es az a csavar nem akar lejönni mit lehet ilyenkor tenni

Előző motorod mi volt? (Piros XT125X?)
köszi
06307220808 Tomi a neve.
Rendbe van.Csak neki az alma volt a öntöt kerék.Most sv lerekek vannak benne neki.
Gyári Excel Sm szett tárcsákkal 65000 magyar forintért?Na erre kiváncsi vagyok! Van valami kép vagy elérhetőség?
probléma?Hat a hatso kerék csapágy.50.000km utana kuka.egy kuplug bowdwnszakadas.Elsotárcsa romá kopot 60.000 alat.egy szelep állitas.És az én hulyeségem a cselánc 7000 alat rommá tépte.De a d.i.d 45ezret elment. :)
ML

Köszi.
És mindene ok?
Kolega arulja.de ugy remlik tarcsa de gumi nincs.
hát így nemtudod eladni "kevés km-rel" szöveggel
mi komoylabb baja volt eddig ennyi km után? gondolom semmi
ML futár

Az az SM-szett gumistól,tárcsástól értendő?
Mar reg igy van.Engem nem zavar 15ert komolyabb orat kapok.erre ertelmetlen köteni.15 az olyan ora amiben meg az olaj homersegletetet is meri a fordulatszameréstol kezdve mindent tud.Sajnos a Gyári ora elég szerény.Csak azert raktam fel a képet mert nem igazán hitték el hogy kiakad az ora.Meg olyan hogy 113000 km nel tartok a drz-vel.