Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát még nempróbáltam ki mert ma jött meg a hiányzó olaj de már összetettem ha a hűtő is meglessz akkor a hétvégén prósza ha esik, ha fúj
szeva,milyen lett a teleszkóp elöl
Hali!
Én már kb 5 éve csak RK-láncokat használok. Az én DRZ-men az volt gyárilag is. Azóta már kétszer cseréltem, de mindegyik rengeteget elment! KTM-en, CR-250-en is csak azzal nem volt gond(meg a D.I.D-el, de annak az ára sem kutya!)
Nekem is RK van igaz nem ilyen szép színes
x vagy milyen gyűrűs parillánál vettem eddig jó!
Pont annyi!
én is igy tudom, drzclub.hu-n is ez van írva hogy RK
nekem idáig az rk vált be a legjobban,asszem azzal szerelik a drz gyárilag
na én is ilyen pirosat akarok, csak másik fórumban szidták páran az RK-t és kiváncsi vagyok mit gondol róla aki ilyet használ
Levi gépe,neki piros
hmm hmm, és mennyire nyúlós a lánc maga? vkinek láttam itt a fórumon hasonló láncot, sárgában, egy sárga sm-en volt.. nemtom sajna kinek van
Csá Na mivan?A skizofrén nincs még bent?
szia,mintha azt hallottam volna hamar lekopik
Szia
Ha megosztanád velem érdekelne hogy csináltad a karbon kipuffot, mert én is szeretnék pár dolgot készíteni karbonból, de még szinte semmit nem tudok róla. A kebalazs@freemail.hu címre írj lécci. Köszi
RK lánca kinek van itt? tapasztalatok? ilyen színeset szeretnék
fasza semmi problémám nem volt vele eddig! bár még nem sok idő telt el nyár óta...
ja de ez NEWFREN nem gold
két külön márka
Én Goldfrent vettem a lila papírosat,hát a vsas kékült,lilult,meg mindent csinált,csak épp nem fékezett(SM pályán) Terepen lehet jó lett volna
olcsó is legyen meg jó is ,nagy fékerö
nem csak a fékbetéten múlik egyébként meg nem véletlen kerül annyiba mind amennyi
én is olcsót vettem newfrent 5000ftért kb
eladó 45000
hihetetlen, de ez van
Egyébként találtam vhol ezt a Bannert 12ért és vhol 20 ért is! Pesten olcsóbb egy boltban! Szombathelyen meg 20 ugyanaz Most találtam Győrben 14600ért! Lehet ez lesz a nyerő!
és mi a tapasztalat ezzel a márkával?
ugyanez a típus
és a típus ugyan ez?