Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Esni fog az eső ...túl alacsonyan repülsz
Agy adot a régi.Felni mindig van akcióban valahol pl:http://www.shox.hu/webshop/ind... Bár ök igen drágák.De össze lehet hozni.Ha nem csak a márkát akarod megvenni.Jot névnélkül is lehettalálni.Nekem a gyári tárcsa mikor elkopot akkor csináltatam az eredeti töredékért.Ezt is van olyan jó mint a gyári.
Így van...és ha ezt összeszámolod, máris megvan miért nem kapni küllős SM kerékszettet 90-100e alatt...
Holnap nem hiszem, én csak 3-om után végzek, mire haza érek sötétedik...
egyenlőre maradnak a hétvégék, majd ha már világosabb lesz esténként, akkor esetleg hétköznap!
ezt kell csinállnieeeeeeee ,
hát igen,igazából 2009 jan óta krosszozok,veletek először 2008 ősszel mentem,semmi kondim nem volt emlékszem mennyit vártatok rám .abban az évben vettem a motort,először voltam azon a pályán.Ferihegyen sokat ugráltunk egész évben.
1ráf 20-25ezer agy meg 40e kb
küllöt lehet szettbe is venni 16e ért
látom nagyon benne vagy az ugrálásba
gyakoroltál rendesen
tavaly még nem voltál ilyen bátor
ML.futár!
Amit Te itt leírtál, az bőven 100.000 felett van, ami szerintem nem olyan nevetséges. Hacsak nem 1000 forintért veszed a ráfok darabját.
Adaptert 10000-alatt senki nem csinál Neked.
Elhiszem, hogy a küllők darabja 200ft, de nem kettő kell belőle és az agyak, amikbe belefűzöd őket, megint nem 100ft-os alkatrészek!
Tudom, erre azt mondod, hogy bontóban is lehet kapni. De ott sem lesz olcsó és ezerszer viheted esztergályoshoz és kókányolhatod. Ezenkívül ha jól tudom féktárcsa hátulra is kell és lánckerék is, ami megint 7000.
És el ne felejtsem a rengeteg munkát, mérget és szaladgálást, amivel jár az egész. De ezt Te biztosan tudod, ha már csináltál ilyet.
az jó lenne,meglesz nyugi.nem kapkodnak érte,szarért meg nem adom el,elmotorozgatok vele
majd egyszer kinézek és nyomhatunk
1 márkakupát ha még meglesz a motorod
á már elfáradtam én is
holnap lehet korán végzek,kimegyünk?
látom, csodálkozom, hogy még most is nem kint ugrálsz
Minnyá megcsörgetlek!
Kakukk mondta, hogy beszélt veled, aztán mondtad, hagy nem jössz, pedig jó lett volna, tök jó idő volt, a kakukk mondjuk egy állat nem tudom, hogy tud ennyit motorozni egyfolytában, nekem meg-meg kellett állnom, Ő meg csak húzta neki:D

Na, ha jön a jó idő majd megyünk, tök jó részek vannak a pálya eddig ismeretlen részén...
ment!
Jó lenne de tegnap is esett
és hát odáig elmenni szakadó esőben
nem a legjobb
szeva már rég komonikáltunk
majd csörges meg egyszer mert nem tudom a számod
mert egy téli moka alatt elveszet a telom
a számom a régi
lengövillát nehéz volt kiszedni haverom nagyon beszopta kiszedését XR400nál
lehet én kiszedem ha már igy állok
bevált a módszer amit mondtál
elég volt a 44es láb
Megbeszéljük majd a dolgokat és meglátjuk
Ja-ja

Akkor mellőzzem az LZS2-t?
Vagy valami grafitos?
szeva milyen volt a tegnapi nap?
nem mopedzetek megint itt ferihegyen ?mert állitolag kakukkék csináltak egy kis pörgö forgot van benne nagy ugro is na na jó volt a multkori moka is nem ?
én höáló zsirral fogom csinálni
piros szinü,és nagyon ragadós
szétkaptad mind foxi a lábtörlöt
vagyok, játszunk! 19.00 kor nyissunk egy cheat*-et a himachiban ok?AZTÁN MAJD ELMONDODN A TÖBBIT....
és?
ment?
fénykép nincs?
az az 1 lukast egész könnyen nyomtad, arra majd ráfanyalodok én is...
Király volt amúgy a mai nap, meg is zuhantam, már rég voltam intenzíven mocizni...
Én 956 Km-mel vettem a Drz-t lassan kettő éve Gyári a blockja (Bontatlan)113000km van benne.És még szeretnek még ennyit bele rakni.Nem tervezem az eladását soha.azt hogy azok akik azt hiszik hogy valami hardgép és szét hajtják és utánna kokányolnak arrol nem tehetek.
Ez egy városi moci,a kategoriában a leg gyengébb és nem KTM.De elvisz mindenhova.