Szaasz!jól van akkor. Repülő? az is off vagy mi.
Nem tom, tegnap fél 1i-g Bruce Lee filmet néztem a jútyúbon.(Halálos játszma 1)
Meg a játékban próbáltam multiban játszani de nem jött össze. Addig eljutottam hogy letöltöttem az a himachi nevű progit. Megjelent a szürke ablak. Drzolee -ra kapcsolódtam de aztán semmi. Valahogy össze kellene hozni. mp3-ak tetszettek?maradt hely a cd gondoltam pakolok oda valamit?a hegymászós motoros vidi?komoly mi?
szevasz,este 22:30ig játszottam a játékkal
most rendes versenyt nyomok crossal
már volt repülös rész is meg kétszer terepjárós rész is
ezek minek vannak benne
90%ban én vagyok elsö
aki DRZ vásárláson töri a fejét,és még sosem volt neki ilyen
az kérdezzen rá az eladótól hogy volt e sérülve a hütü vagy a deknik
nem kizáró ok ha voltak sérülve
de érdemes megnézni hogy lettek javitva késöbb nehogy probléma legyen
kormány csapágy és a lengövilla alkatrészei szoktak még tönkre menni,ha ezek hibásak alkudni kell az árból
Hih, jó nektek!
Én is most terveztem volna egy drz-t, de hát az élet közbe szólt.
Azonban ami késik nem múlik, eljön majd az én időm is
Addig meg maradnak az ilyen képek nézegetései
Dávesz. Én szokás szerint belenyúltam, de ez van ha idősebb vasat akarsz venni az általában ( rozsdás )! Nekem csak a ( dugóval, hajtókarral és a hátsófék munkahengerrel volt bajom!)
Dugó= Vertex 32.000, hajtókar= 26.000, tömítés=8.000, és a munkahengerhez a tömítés= 5.600 volt! De utána mint az új! hozzá kellet szoknom, párszor ledobott magáról, nekem nagyon bejött az rm kibaszott jó egy gép. csak most egy olyat akarok ami közúton is tudok használni! tudod a csajok miatt:-)
Sziasztok!
Húúú de rég írtam már ide!
Na szóval olyan kérdésem lenne hogy hány szemű vezérműlánc van a drz E-ben?Most fogok benne cserélni csak én akarom megrendelni nem bízom a szerelőre!Első telót is felakarom újítani és az a kérdés hogy hogy lehet picit keményebbé, jobb csillapítást elérni nálla?Átszelepelni, miket kell beszereznem hozzá, honnna?
Ez a pár kérdésem lenne ha tudtok segíteni azt megköszönném!Most decemberben volt hogy 3 éve nállam van a drz-ém!Imádom!
JeromeLeBaner!De hosszú neved van.!
Olvastam,hogy98-as Rm-ed volt!Milyen véleményed van a gépről?
Nekem volt egy 2004-es,imádtam,kicsit félek az öregebbtől!
Lehet ráadom a fejem,jó lenne a szupermotyó mellé ugra-bugrálni..!
Ez a vidi valamelyik nap már be volt ide linkelve, de nagyon fasza.