most adtam el a 98-as 250rm mocimat és nyáron szeretnék venni egy drz 400e mocit, 2 személyre rendszámoztatva! 700.000ft-om van ezért lehet reálisat kapni? 2004-05 körülit?,
Ezt teljesen komolyan mondod, hogy 113.000 azaz száztizenháromezer km-t mentél a vassal?
Na erről egy kicsit részletesebben is beszámolhatnál, hogy hogyan bírta a gépezet... Ez bontatlan blokkal sikerült, vagy már cseréltél benne ezt-azt? Vezérműlánc, dugó, gyűrűk, csapágyak, stb?
Mindenesetre gratula
tritrilla. beinditjátok a mocit és megfogod a blokkot, ha csörög, kopog az szivás mert általában akkor cserélni kell a dugót és a hajtókart!
megfigyelheted a féktárcsát, hogy van-e oldalra hulámossága...stb
Szervusz!Ha blokkban komoly probléma van azt meghallod ,mert ami kotyog annak hangjai is lesz. Bele sajnos meg nem lát az ember. Amit érdemes szerintem figyelni, futómű , sztenderen magadra húzod a gépet hogy a levegőben legyen a kerék, aztán a lengővillát megcibálod. Kerékcsapágyak, kereket megrángatod oldalirányba. Alapdolgok ne follyon belőle az olaj , telóból sem. Lehetőleg egy nyomon haladjon ,az nem árt
Ki kell próbálni. A kopó dolgok meg olyanok amilyenek. Lánc , fékek stb, hát túl okosat nem tudtam mondani , de hát tényleg ez a helyzet. Remélem azért tudtam segíteni.
A terep az kemény!Ott kap hideget meleget is a moci.Én sajnálom közlekedésen kivül másra használni.Igy is hiteles hát még ha bedöglene valami benne.Dunának rohannék.Bár Kapucsra még tavaj jártam ki.De csak szolidan pályáztam vele.
Na akkor kapcsoljátok be, bal oldali gombal (lent bal legszélsö) zöldnek kell lennie a gombnak. Utána van egy ien háromszög féleség, mellete jobbra, rákattintotok, Join an extinsing stb. Behoz egy ablakot ahova felsö sorba beirjátok hogy: Drzolee alatta lévöbe: drz400e
Ezután látnotok kell engem Drzolee néven.
Meg mennyit szánsz rá...
Na erről egy kicsit részletesebben is beszámolhatnál, hogy hogyan bírta a gépezet... Ez bontatlan blokkal sikerült, vagy már cseréltél benne ezt-azt? Vezérműlánc, dugó, gyűrűk, csapágyak, stb?
Mindenesetre gratula
megfigyelheted a féktárcsát, hogy van-e oldalra hulámossága...stb
Ki kell próbálni. A kopó dolgok meg olyanok amilyenek. Lánc , fékek stb, hát túl okosat nem tudtam mondani , de hát tényleg ez a helyzet. Remélem azért tudtam segíteni.
már vagyok
van sok friss téli mókás
ebböl 7-8000 terepen
Ezután látnotok kell engem Drzolee néven.