Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sztem tegyél még hozzá egy 100ezret!főleg ha két személyes kell!
most adtam el a 98-as 250rm mocimat és nyáron szeretnék venni egy drz 400e mocit, 2 személyre rendszámoztatva! 700.000ft-om van ezért lehet reálisat kapni? 2004-05 körülit?,
Az attól függ, mit szeretnél rajta felújítani..?
Meg mennyit szánsz rá...
Ezt teljesen komolyan mondod, hogy 113.000 azaz száztizenháromezer km-t mentél a vassal?
Na erről egy kicsit részletesebben is beszámolhatnál, hogy hogyan bírta a gépezet... Ez bontatlan blokkal sikerült, vagy már cseréltél benne ezt-azt? Vezérműlánc, dugó, gyűrűk, csapágyak, stb?
Mindenesetre gratula
tritrilla. beinditjátok a mocit és megfogod a blokkot, ha csörög, kopog az szivás mert általában akkor cserélni kell a dugót és a hajtókart!
megfigyelheted a féktárcsát, hogy van-e oldalra hulámossága...stb
Szervusz!Ha blokkban komoly probléma van azt meghallod ,mert ami kotyog annak hangjai is lesz. Bele sajnos meg nem lát az ember. Amit érdemes szerintem figyelni, futómű , sztenderen magadra húzod a gépet hogy a levegőben legyen a kerék, aztán a lengővillát megcibálod. Kerékcsapágyak, kereket megrángatod oldalirányba. Alapdolgok ne follyon belőle az olaj , telóból sem. Lehetőleg egy nyomon haladjon ,az nem árt
Ki kell próbálni. A kopó dolgok meg olyanok amilyenek. Lánc , fékek stb, hát túl okosat nem tudtam mondani , de hát tényleg ez a helyzet. Remélem azért tudtam segíteni.
Szevasztok. a drz-nek a felújítása nagyon kölcséges?
Nem,de télleg,én a drz-hez hülye vagyok,csak a szereléshez értek,a vételre oda figyelésre nem,engem is mindig átbasznak
én tudok,de majd holnap
már vagyok
ugy látom ez kezd sz...tásba átmenni ...van olyan aki tud normális választ adni a kérdésemre? köszönöm előre is
10w40 télen nyáron
nemtok mit rererezni erre. kondenzációs abszeorbációm van.
gerre te azt se tudod mi az a motor! a simson fórum nem itt van.
Nekem,elsődleges,hogy szép tiszták legyenek a küllők ,mert sose olyan az enyém
Nekem simán hihető
kössz ezzel tisztában voltam idáig is de van fekete is....most komolyan mire kell odafigyelni?
A szinére,de arra nagyon,me van kék,meg sárga
Gyanús az a 113.000! Fotót kérünk a 99999 ről.
üdv.én most álok drz vásárlás előtt.azt szeretném kérni tőletek hogy mondjátok meg hogy mire kell odafigyelni a vásárlásnál?kössz előre is.
Mien olajat használsz télen?Én 5w60nast.A szerelöm rosszul lett mikor emlitettem neki.Állandoan azzal jött hogy hig az olaj nem lesz olaj nyomás.
Télen is motorozzol?Azt hittem csak a futároknál mentek el otthonról. :)
most inkább csak hideget szegény nézz a videóim közül
van sok friss téli mókás
A terep az kemény!Ott kap hideget meleget is a moci.Én sajnálom közlekedésen kivül másra használni.Igy is hiteles hát még ha bedöglene valami benne.Dunának rohannék.Bár Kapucsra még tavaj jártam ki.De csak szolidan pályáztam vele.
nekem ennyi van benne kb,nemrégi kép
ebböl 7-8000 terepen
Na akkor kapcsoljátok be, bal oldali gombal (lent bal legszélsö) zöldnek kell lennie a gombnak. Utána van egy ien háromszög féleség, mellete jobbra, rákattintotok, Join an extinsing stb. Behoz egy ablakot ahova felsö sorba beirjátok hogy: Drzolee alatta lévöbe: drz400e
Ezután látnotok kell engem Drzolee néven.