Az E-sen nincs se féklámpa se lábtaró. Elvileg egyszemélyre van vizsgáztatva, asszem
De minden megoldható rá szerintem, index is ,mondjuk az a legkevesebb.Csak cross szettem van hozzá, de van olyan gumim amit el lehet használni utcán , meg kisebb terepen is.
Nekem utcára kéne! A féklámpa, világítás működik rajt? Indexet lehet rátenni? 2 személyre van vizsgáztatva? Van hozzá utas lábtartód? Esetleg sm kerék?
Mit érdemes tudni róla.. lássuk ja igen...DRZ-E 400 , erős, megbízható , kezes, amivel ha foglalkoznak meghálálja.
Én szerintem, nem tudom pontosan vagy a 2dik vagy a 3dik taulaja vagyok. Csak napi számláló van rajta mert e-s. Profi versenyző barátommal szoktuk javítani, bár sok mindent eddig nem kellett csinálni rajta. Amik eddig voltak:
-kormánycsapágy csere
-himbaszett(felül is, halszem csapágy)
-kormánycsere volt még mert a másik elhajlott.
-Did lánc , lánckerekek
Olajcserét +szűrő ,szoktam én itthon azt 25 üzemóránként. Levegőszürő pucolás meg alap...
Köszi Gaben!Az utolsó kép. Red Bull roooméniacs. Nagyon szép mocik vááá
Első lépésben sikitottam. Nem ám, október 1-el küldtek el attól a cégtől ahol 6 évig dolgoztam, mint szervíz technikus. Ipari mosogatás és mosástechnikusként (titrál kémia) dolgoztam ebből 4 évet vezető szerelőként. Aztán kezdtem magam nem jól érezni a cégnél, aztán egyszercsak hopp, főnök egy közös megegyezős papírt tett az orrom elé. 2 nappal utána már egy másik cégnél volat mint raktáros -logisztikus ,irodista féle. 1 hónapig , csak nem jött össze a dolog.(majd elmesélem , picit hosszú) Aztán November eleje óta álláskereső vagyok.
Ez van , már 5000 pályázatot elküldtem, de semmi.
Sokszor már úgy vagyok vele hogy bekattanok. Nem bírom huzamosan ezt az itthon létet.
Szia!Nem szégyenlem, egyrészt munkanélküli lettem sajna, autóm is hiteles még ,másrészt versenycélok miatt szeretném eladni. De azért van még más is. Csak nehéz ügy mert imádom.
Egyszer már meghirdettem csak levettem. Nem bírtam eladni. (kötődés miatt)
Mindig is Drz fan voltam meg leszek is akármilyen motorom is lesz.
De egy Exc 250 2T vagy 300 exc ,az ami szóba jöhet ez után.
Úgy éreztem hogy ez kell ahhoz hogy tovább tudjak fejlődni.
na megnéztem videót,rájöttem hogy már láttam de akkor is brutális vmi nincs rendben neki odabent zenéket most hallgatom
rendöri brutalitást elsönek nem vágtam mi lesz ez,de mihelyt megláttam a csajokat egyböl levágtam
nagyon jók
ahogy mondod SSSSSSS teSSSóó hűtő azt láttátok 5 ezer darabja a javításnak + dekni
ui. megvettem a telóba az olajat 10w hétvégén megy össze aztán ha a hűtő is kész akkor gooo moto
De minden megoldható rá szerintem, index is ,mondjuk az a legkevesebb.Csak cross szettem van hozzá, de van olyan gumim amit el lehet használni utcán , meg kisebb terepen is.
Én szerintem, nem tudom pontosan vagy a 2dik vagy a 3dik taulaja vagyok. Csak napi számláló van rajta mert e-s. Profi versenyző barátommal szoktuk javítani, bár sok mindent eddig nem kellett csinálni rajta. Amik eddig voltak:
-kormánycsapágy csere
-himbaszett(felül is, halszem csapágy)
-kormánycsere volt még mert a másik elhajlott.
-Did lánc , lánckerekek
Olajcserét +szűrő ,szoktam én itthon azt 25 üzemóránként. Levegőszürő pucolás meg alap...
2003-as.
Mennyi van benne üó vagy km? Hányadik tulaj vagy? Milyen rendszeresen szervízelted? Miket cseréltél már benne rajta!
Első lépésben sikitottam. Nem ám, október 1-el küldtek el attól a cégtől ahol 6 évig dolgoztam, mint szervíz technikus. Ipari mosogatás és mosástechnikusként (titrál kémia) dolgoztam ebből 4 évet vezető szerelőként. Aztán kezdtem magam nem jól érezni a cégnél, aztán egyszercsak hopp, főnök egy közös megegyezős papírt tett az orrom elé. 2 nappal utána már egy másik cégnél volat mint raktáros -logisztikus ,irodista féle. 1 hónapig , csak nem jött össze a dolog.(majd elmesélem , picit hosszú) Aztán November eleje óta álláskereső vagyok.
Ez van , már 5000 pályázatot elküldtem, de semmi.
Sokszor már úgy vagyok vele hogy bekattanok. Nem bírom huzamosan ezt az itthon létet.
A motorról a lényeg benne van!
néhány 2T kétiem,kedvcsinálás gyanánt
Egyszer már meghirdettem csak levettem. Nem bírtam eladni. (kötődés miatt)
Mindig is Drz fan voltam meg leszek is akármilyen motorom is lesz.
De egy Exc 250 2T vagy 300 exc ,az ami szóba jöhet ez után.
Úgy éreztem hogy ez kell ahhoz hogy tovább tudjak fejlődni.
rendöri brutalitást elsönek nem vágtam mi lesz ez,de mihelyt megláttam a csajokat egyböl levágtam
nagyon jók
Te miért szeretnéd eladni?!
Jöhet privátba is nekem ott van az email címem az adatlapomon!
DRZ07 írtam neked emailt az adatlapodon lévő címre!
Választ előre kösz!
ui. megvettem a telóba az olajat 10w hétvégén megy össze aztán ha a hűtő is kész akkor gooo moto
Csak Drz! vagy mifene