Szevasz te Esses csávóóó !
Tegnap feladtam a témát!Azt mondja a postásnéni holnap megkapod!
Te...nekem a bowden(gáz) amióta nálam van hozzá se szagoltam. A kuplungom úgy beszokott kötni mint a krumplifőzelék. Azt állandóan fujogatom mindenfélével ,de sokáig nem használ. Nem tudom más mivel oldja meg. A bal kezem Popeyes!
Az E az E! Az S az S ...........
ja és kuplung bowdenem is volt cserélve 1szer,de van most 1tartalékom (7000ft kb)
nekem mindig itthon derült ki hála hgy gond van a bowdenekel,nem motorozás közben szakadt el
2havonta ránézek mi hogy áll
én nem tudom mivan ezzel,megvettem a motort 3és fél évesen vehettem rá újat(csak eredeti japánt használok)aztán még 1et 1év útán és most van a harmadik benne
1db gázbowden 11-12ezer ft
pár havonta levan ápolva pedig,de ezek a bowdenek annyira vékonyszálakból vannak csinálva hogy 1éven belül kirolytosodik
ott lógnak baloldalt fent
Volt néhány ami előtt kissé elgondolkodtunk, de aztán minegyiknek nekifutottunk. Ha nem is elsőre, de másodikra sikerült. A nap végére az teljes pályán végigmentünk.
Azért maradt még ott néhány olyan "felmenő" amivel úgy vagyok mint Sharon Stone-al : fejben már meg volt.
Igen, van rajt! bal oldalán ha picit kitekered a csavart a csövön kifolyik a tartalma! Ha csak ugy leengeded mert régóta nem volt, az csak jó, nem árthat neki!
Jó reggelt!
Meg tudnátok mondani, hogy S karbijánál le lehet-e engedni a koszos / vizes üledéket? Van valami csavar ehhez? 2,5 éve van meg a motor, de még egyszer sem engedtem le - talán ideje lenne?
Kösz a választ.
szórakoztam már a csavarok állitásával(alul felül),mindenhogy kipróbáltam
most elvileg ennél keményebb már nem lehet
csak olajcserével meg stb.
hátul is kemény amennyire lehet(itt is szórakoztam,rugó összenyomás stb.)
Tegnap feladtam a témát!Azt mondja a postásnéni holnap megkapod!
Te...nekem a bowden(gáz) amióta nálam van hozzá se szagoltam. A kuplungom úgy beszokott kötni mint a krumplifőzelék. Azt állandóan fujogatom mindenfélével ,de sokáig nem használ. Nem tudom más mivel oldja meg. A bal kezem Popeyes!
Az E az E! Az S az S ...........