Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz te Esses csávóóó !
Tegnap feladtam a témát!Azt mondja a postásnéni holnap megkapod!
Te...nekem a bowden(gáz) amióta nálam van hozzá se szagoltam. A kuplungom úgy beszokott kötni mint a krumplifőzelék. Azt állandóan fujogatom mindenfélével ,de sokáig nem használ. Nem tudom más mivel oldja meg. A bal kezem Popeyes!
Az E az E! Az S az S ...........
ja és kuplung bowdenem is volt cserélve 1szer,de van most 1tartalékom (7000ft kb)
nekem mindig itthon derült ki hála hgy gond van a bowdenekel,nem motorozás közben szakadt el
2havonta ránézek mi hogy áll
Lehet az a baj hogy S-es, mert nekem nincs ilyen bajom az EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE-n.

Ez vicc volt, nem az S a baja
én nem tudom mivan ezzel,megvettem a motort 3és fél évesen vehettem rá újat(csak eredeti japánt használok)aztán még 1et 1év útán és most van a harmadik benne
1db gázbowden 11-12ezer ft
pár havonta levan ápolva pedig,de ezek a bowdenek annyira vékonyszálakból vannak csinálva hogy 1éven belül kirolytosodik
ott lógnak baloldalt fent

úgy már okés.... az enyém ehhez gyenge
eszi a nyomaték tudod
Hy az S-esssssssss így zabálja?
szevasz,nem 1forma
1ik hosszab pár centivel,én már vettem 2szer is
Helló !
Nem tudja valaki, hogy mekkora lehet a drz-n a gázbovden hossza ? Egyforma hosszú mind a 2 ?
Köszönöm előre is !
Hali! Van egy eladó supermoto szettem DRZ-hez, ha érdekel valakit!
Jó gumikkal, elől 300-as féktárcsával, négydugattyús Tokico féknyereggel, hozzávaló (nem alumínium) adapterrel, supermoto sárvédővel.
Ár:110000-ft
Tel:06-70/4254-346
köszi az infót
üdv!
Volt néhány ami előtt kissé elgondolkodtunk, de aztán minegyiknek nekifutottunk. Ha nem is elsőre, de másodikra sikerült. A nap végére az teljes pályán végigmentünk.
Azért maradt még ott néhány olyan "felmenő" amivel úgy vagyok mint Sharon Stone-al : fejben már meg volt.
Nekem is van, 750 az ára, 2004 es.

Ez az
Igen, van rajt! bal oldalán ha picit kitekered a csavart a csövön kifolyik a tartalma! Ha csak ugy leengeded mert régóta nem volt, az csak jó, nem árthat neki!
o.k.
köszi az infót laaaaccc
szólok a kollégának, és ha érdekli, jelzem
üdv
reggel emberek mindjárt itt a tavasz ,
Jó reggelt!
Meg tudnátok mondani, hogy S karbijánál le lehet-e engedni a koszos / vizes üledéket? Van valami csavar ehhez? 2,5 éve van meg a motor, de még egyszer sem engedtem le - talán ideje lenne?
Kösz a választ.
cső!
akkor valóban lehet különbség
e és s között
na csö
Fasza helyen voltatok... A nagy dombot bepróbáltad?
szórakoztam már a csavarok állitásával(alul felül),mindenhogy kipróbáltam
most elvileg ennél keményebb már nem lehet
csak olajcserével meg stb.
hátul is kemény amennyire lehet(itt is szórakoztam,rugó összenyomás stb.)
Mondjad gyermekem.
van de nem teljesen
neked?