Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennek kapcsán eszembe jutott...
Szokott valaki forgalomban csúsztatni? Mondjuk körforgalomban...
sziasztok emberek!
1 kis laza esti videó: http://www.youtube.com/watch?v...
üdv nektek

érd., hogy MOL dynamic 4T racing 10W50 jó - e a mociba?
nekem valószínű egyszerre kell majd cserélnem, mert megyek azért rendszeresen aszfalton is (valahogy ki kell jutnom távolabbi terepekre is) no meg használom az első féket, azt meg nem szereti
mindenesetre le a kalappal a StoneEater vagy StoneKing előtt, tartós egy darab, nem bántam meg.
nekem az elsö gumi már kibirt 2hátsót és ez a 3.rá
de még 1et simán kifog birni
hátsó kb 3000km alatt lett 40%os
nekem is C16-17 páros van fent, 5 ezer km-t ment vegyesben, és még simán bírja. Nem tudom, a következő mi lesz, lehet, hogy visszamegy a gyári Bridgestone - az sem rossz.
én már azt hittem
köszi
Ne síííírj! Nem tettél semmi rosszat
és télleg mi tettem
úgy látom OFFolom a fórumot a képekkel
jó kis gép ez
Balikám már szeptember van.........
köszönöm mindenkinek a bíztatást de sajnos a motor még nem áll készen 1 versenyre meg én sem de nyár végére összeszedem magamat annyira h elinduljak 1 versenyen
megvan az új gumi
ezen a motoron már ez a 3.ilyen
Próbáltam, feltartani, de a poros kapatón elhibáztam a lendületet, és megelőzött.
Jövőhéten visszavágok.
Ha sikerül felraknod, kapsz Tőlem egy-két olyan dobozos ""üdítőt" amilyet a futam után ittál.
drz ? persze , hogy megérte.
Amúgy csak kB 20 km-t kellett jönni vele.
de sajnos lábon nem lehetett megoldani mert február volt , este , és esett a havas eső.
Az lehetett az igazán fincsi út!
Azért remélhetőleg megérte!
Mi is elhoztuk a végén amikor megvettem, csak kilógott.
Haver vezetett én meg hátul voltam és fogtam.
Természetesen nem volt nálunk kötél vagy spanifer.
De megoldottuk .
Azt vágom,de fordítva rakom be fektetve,így elvileg a súly belül van,illetve lespanizom az elejét befelé húzva!Hátha...!
Én igen. Partnerbe. Nem fér be. Kilógott a hátulja.
Sziasztok!
Valaki már gyömöszölt be DRZ-t egy berlingóba vagy partnerbe?
DRZ kupa video képek

igaz ez még nem a sisak kamerával lett felvéve.

még mindég nem sikerült feltölteni
pedig biztos klmszabi örülne neki mert Ő a főszereplője az egész vidinek na meg aki vitte a kamerát!
Megmérgeztük.
4-5-en megyünk. 2db DR-Z, 1 TT, 1 KX250 1 EXC 450.
Ja és a Hellest is rá akarom beszélni........hallod Helles koma.
No para, csak a gáz.
A csévi pálya nem egyszerű, én pl. nem mernék rámenni. Na jó, persze az S nem is nagyon boldogulna ott, de nem kezdőknek és amatőröknek való, az fix. Van nagyon meredek felmenő, fent ugrató, meg akkora lefelé ugrató, hogy repülnek a profik 20-25 métert is. Épp ezért érdekes, főleg egy kis sárban....