Nem tudja valaki, melyik útról lehet bejutni Mogyoród és Szilasliget közötti erdős részre?
Még csak HÉVről láttam, hogy mocisok mászkálnak ott + hallottam, hogy jó kis enduros utak vannak arra
Tuti ez az !
Táskáról meg dobról felismerem. Meg küldött képet a fejidomról mailbe ... télleg levolt nyúzva. Azt irta hogy rosszul sikerült egykeró eredménye. De sm szettet nem adott volna hozzá most ha jol tudom.
Lehet hogy már eladta azt külön.
hát ez 100%,hogy egy éve már hirdeti! DRZ 400E(+sm szett)...nem volt annyira rossz állapotban, blokkja nagyon halk volt,fejidomja le vol nyuzva...teszek fel 1 képet róla, h ez-e az?
Nekem azt mondta múlthéten hogy 2 hete hirdeti.
Meg elötte énse láttam, vagy lehet hogy törölte a hirdetést és ujjra felrakta.
Te hogy láttad ? Rendben volt a gép ?
Én néztem azt a motort már pont egy éve, mert tőlünk kb 15km-re lakik a srác! De végül nem azt vettem meg! Amugy már nagyon régóta hirdette! De ezek szerint most vették csak meg.
Sziasztok ! Nem vett valaki innét ma egy DRZ - t Kenyeribe ?
Csak azért mert hétvégén néztem volna meg és ma mondta a tulaj hogy már nincs meg.
Más. Tegnap Balatonszentgyörgyön 4 óra körül sárga DRZ SM meg volt vele asszem még 2 motoros. Ide való az emberke ?
Én olajcserénél soha nem lazítom ki az olajszűrő alatti leengedő csavart,csak a vázból és a blokkból engedem ki az olajat!
Kiveszem az olajszűrőt és kitörlöm egy tiszta ronggyal az olajszűrőházat!Amúgy a gyári könyv se írja,hogy vedd ki azt a csavart!
Üdv! Most gondolkodom egy dr600 vásárlásában és szeretném tudni , hogy a 1990 dr 600 van e önindító(nem mintha nem bírnám berugni) meg , hogy mennyire tartósak ezek a gépek vagyis , hogy sok baj van-e velük? köszönöm
Egy csomó helyről belehet oda menni.Kerepes felől mogyoród és a hungaroring felől is.Van még pár lehetőség.
Nem tudja valaki, melyik útról lehet bejutni Mogyoród és Szilasliget közötti erdős részre?
Még csak HÉVről láttam, hogy mocisok mászkálnak ott + hallottam, hogy jó kis enduros utak vannak arra
Ok!
AZ LESZ!
Most pedig megtapsolom magam!:)
Kösz, hogy válaszoltál! Lehet, hogy hárman leszünk rá, de ez csak bő egy hónap múlva derül ki.
Szabinak címeztem a hsz. Pedig Ő a következő hozzászóló volt. Ezt benéztem...
Nem. Eddig ketten vagyunk rá ( ha minden igaz ). Ekkora mennyiséget nem fognak adni...szvsz. Úgyhogy, egyenlőre alszik a dolog...
Táskáról meg dobról felismerem. Meg küldött képet a fejidomról mailbe ... télleg levolt nyúzva. Azt irta hogy rosszul sikerült egykeró eredménye. De sm szettet nem adott volna hozzá most ha jol tudom.
Lehet hogy már eladta azt külön.
Azért köszönöm!
Meg elötte énse láttam, vagy lehet hogy törölte a hirdetést és ujjra felrakta.
Te hogy láttad ? Rendben volt a gép ?
Csak azért mert hétvégén néztem volna meg és ma mondta a tulaj hogy már nincs meg.
Más. Tegnap Balatonszentgyörgyön 4 óra körül sárga DRZ SM meg volt vele asszem még 2 motoros. Ide való az emberke ?
Én olajcserénél soha nem lazítom ki az olajszűrő alatti leengedő csavart,csak a vázból és a blokkból engedem ki az olajat!
Kiveszem az olajszűrőt és kitörlöm egy tiszta ronggyal az olajszűrőházat!Amúgy a gyári könyv se írja,hogy vedd ki azt a csavart!
Módosítanám: Így csináltatom meg a párommal.
De még így is sok kell még
Ha van olyan ismid, aki kitöltené, kérlek küld el neki a linket