Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a gyári alufeló lett porfestve és tutiszuper matt fekete
egyébként én azt mondom , hogyha tartósra akarod akkor szétfűzeted a kerekeket, és elviszed leszintereztetni, v porszóratni
aluminiumon nem marad meg a festék
vkiléci toljon ide be nekem fekete felnis drz E-t (enduro)
mert volt tötbb is itt,de nem találom
köszi

illetve tippet ötletet h h lehet megcsinálni és mennyiért
drz 07-nek még nem futot be a vonata
vagy hunnnnnnnnnnn van máááá
legközelebb remélem én is ott leszek
KÉRDÉS :( 320 tárcsát) szeretnék venni , mire számitsak anyagilag?
köszöntem
zsir bár az enyémet is kiprobálhatad volna
majd drz07 is rak fel képeket, meg vidiket, majd beszélnek azok, egyébkén nagyon jó volt , és végre mentem drzvel
sziasztok sajna nem jutotam le a drz kupára ,
de szivesen olvasnám az élmény beszámolokat
Gondolom lehet. De nem vagyok motorszerelő én sem.
Csak okoskodok.

Állj egy falhoz, támaszd neki az első kereket, húzd be a féket és nyomd össze a telót. Elvileg így lehet egyszerűen diagnosztizálni.
De leginkább fel kéne emelni, bakolni stabilan, és úgy megnézni. Szemben állva megfogni alul a telószárakat, és előre-hátra mozgatni. Ez persze már inkább két emberes történet.
Kösz!
A teló vízszintes ütésétől is lehet?
Állítólag sokat kibírnak!
Hazaértem én is. Tényleg jó volt a tali!
Szurkolás igaz kimaradt ( bocsi a versenyzőktől ). Leragadtam/tunk a motorok mellett és ment az eszmecsere.

Ádám, nem gond. Így is találkoztunk!
Sziasztok!
Nagyon jó volt a rendezvény szolnokon! Jó volt találkozni ismerős arcokkal meg megismerni pár új embert!
Levi bocs még1x hogy nem néztem a fórumot... De hazafele legalább együtt jöttünk
bocsánatot szeretnék kérni mindenkitől h olyan gyorsan eltüntem, és nem köszöntem senkitől, de anyámék már jöttek ki és gábort elvittük 1 darabon, na tehát sziasztok!
a másik, nagyon jó volt mindenkivel találkozni, és köszönöm klmszabinak a kört a drz-vel.
takacsek.hu tegnap kicsit hegyeztünk :)
Bocs ,de nem tudom rendesen linkelni valamiért.
Eladó http://www.motormann.hu/images..." target="_blank">brembó radiális pumpa!30 pénz
Eladó http://www.motormann.hu/images..." target="_blank">brembó radiális pumpa!
Akár kormánycsapágy is lehet.
Ha behúzom az első féket és ránehezedek az elejére akkor kis hangja van a telónak amikor lenyomom talán kicsit kottyan is!Olajat nem enged, látszatra ok minden, csillapítás is van.
Ugye nem nagy a baj!Mi lehet az?
sziasztok

szeretném megcsináltatni az enduro felnijeimet feketére..... mit hogyan mennyiért és miylen módszerrel lehetne? tud rá nekem vki vmit is mondani? megköszönném

másik dolog:
összekötőt keresek drz E hátsó dobhoz....azt a 30-40 centis részt,ami a dobra rávan hegesztve,és rávan tolva a könyökre a henger mellett! occsssóóé vennék
nem akarom szétcseszni a leo vincit terepen.....

3.dolog :
van egy eladó lánckerekem,sajnos nem jó drzre,de rálehetne rakni! nemtudom senkivel sem megcsináltatni,ezért adom el,vagy elcserélem BÁRMIRE....
kikell esztergálni közepét,majd a furatokat kijjebb tolni!jó helyen vannak azok is,csak másik osztókörre kellenek! 40 fog
ennyi lenne

ez lenne az!
kellene igen
nektek drukkolok