király volt a mai nap
leszámitva azt a 2óra gyaloglást a pályáig+vissza
örülök hogy megismerhettem még több fórumozót
KLM szabi a gépet
élmény volt de tényleg
iszonyat jólmegy a gépsárkány add nekem
Nem, az miatt..hogy használt. Az új ára valahol 45e a Parilla -nál. 20e ért szerintem valami nagyon legyepátlat fogsz tudni venni. Nekem új tárcsára EBC -márkájúra mondtak 65e is. Na, az tényleg sok egy szaros lemez karikáért...
lehet hogy egy új és belevaló gyertyán múlik csak plusz egy karbúráláson hátha nem rá való a kipuf és nem dolgoznak össze.........vagy benyaszint állíttás..
ne húzz gázt mert úgy visszarúg szerintem, legalábbis nekem visszatud olyankor igen szépeket, próbáld ki h tekersz neki picit magasabb alapjáratot hátha az a gondja , esetleg légszűrő koszos
Sziasztok,
Megvettem a 350es DR-t. Minden szep es, jo, mar egesz jol megy a berugasa is, viszont melegen egyszeruen nem sikerul rajonnom a fortelyra, hogy hogyan rugjam be (gazzal, vagy anelkul, vagy hogyan). Neha poccre beindul melegen, maskor meg rugdosnom kell sokat. Van valami tippetek? Remelem nincs akkora kopasa a motornak, hogy ez okozna. Gyertya vagy szelephezag is lehet?
Valaki lécci segítsen abban hogy hogyan tudnám a drz e tipuson úgy felfogatni mindenféle nagyobb átalakíttás nélkül a hátsó sárvédőre a rendszámot hogy nem a sárvédőn fekszik a fekete lenyúló részén 45 fokba mert azért már kaptam 20 ezres büntetést.....köszi
leszámitva azt a 2óra gyaloglást a pályáig+vissza
örülök hogy megismerhettem még több fórumozót
KLM szabi a gépet
élmény volt de tényleg
iszonyat jólmegy a gépsárkány add nekem
Nekem lenne egy 320-as tárcsa apróba megtalálod
én 20,000-ig gondoltam
bocs hogy nem értek hozzá de a márka miatt ennyi?
tied mien ? mennyibe fályna ?
A kipuff nem lehet gond, mert gyari van rajta...
Megvettem a 350es DR-t. Minden szep es, jo, mar egesz jol megy a berugasa is, viszont melegen egyszeruen nem sikerul rajonnom a fortelyra, hogy hogyan rugjam be (gazzal, vagy anelkul, vagy hogyan). Neha poccre beindul melegen, maskor meg rugdosnom kell sokat. Van valami tippetek? Remelem nincs akkora kopasa a motornak, hogy ez okozna. Gyertya vagy szelephezag is lehet?