Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

uuuuuuuuuuuuh értem ,akkor ezekszerint én nagyon nem vagyok tisztába az árakal .
igyekszem mindig
király volt a mai nap
leszámitva azt a 2óra gyaloglást a pályáig+vissza
örülök hogy megismerhettem még több fórumozót
KLM szabi a gépet
élmény volt de tényleg
iszonyat jólmegy a gépsárkány add nekem
DRZ07 ezek marha jó képek
Eladó!
Persze, persze. Uccsó körben beállni az első elé és nem elengedni. Tuti elsőnek intik le az SM -eket....
Nem, az miatt..hogy használt. Az új ára valahol 45e a Parilla -nál. 20e ért szerintem valami nagyon legyepátlat fogsz tudni venni. Nekem új tárcsára EBC -márkájúra mondtak 65e is. Na, az tényleg sok egy szaros lemez karikáért...
Hello!
Nekem lenne egy 320-as tárcsa apróba megtalálod
jha igen mondták hogy menni kellene de nem akarnak alázni.... legalábbis magukat XD
jaj ahoz még gyüjtenem kellene
én 20,000-ig gondoltam
bocs hogy nem értek hozzá de a márka miatt ennyi?
Azok... állítólag be akartak próbálkozni SM gumival a pályán...
ja és az enduro kerék tárcsáját rá tudtam rakni szóval annak acsavarjaival egyezik
Enyém Braking és 33e.
itt van drz07 Tölti fel a képeket. Van ott 2 eltévedt DRZ-s... :D mit keresnek az endurosok között?
nem tudom mert vetem SM kereket (nem gyári ) és arra szeretnék venni 320-s tárcsát
tied mien ? mennyibe fályna ?
nemtudom milyen az ideális, az üzletbe megmondják milyen gyertya való bele
neked is koszi a tippet. Nem tudod veletlenul milyen gyertya valo bele?
A kipuff nem lehet gond, mert gyari van rajta...
koszi, megprobalom akkor az alapjaratot feljebb venni, kb milyen fordulaton az idealis?
lehet hogy egy új és belevaló gyertyán múlik csak plusz egy karbúráláson hátha nem rá való a kipuf és nem dolgoznak össze.........vagy benyaszint állíttás..
ne húzz gázt mert úgy visszarúg szerintem, legalábbis nekem visszatud olyankor igen szépeket, próbáld ki h tekersz neki picit magasabb alapjáratot hátha az a gondja , esetleg légszűrő koszos
Sziasztok,
Megvettem a 350es DR-t. Minden szep es, jo, mar egesz jol megy a berugasa is, viszont melegen egyszeruen nem sikerul rajonnom a fortelyra, hogy hogyan rugjam be (gazzal, vagy anelkul, vagy hogyan). Neha poccre beindul melegen, maskor meg rugdosnom kell sokat. Van valami tippetek? Remelem nincs akkora kopasa a motornak, hogy ez okozna. Gyertya vagy szelephezag is lehet?
Ha az SM tárcsa jó a tiédre, akkor nálam van egy alig használt Braking.
Valaki lécci segítsen abban hogy hogyan tudnám a drz e tipuson úgy felfogatni mindenféle nagyobb átalakíttás nélkül a hátsó sárvédőre a rendszámot hogy nem a sárvédőn fekszik a fekete lenyúló részén 45 fokba mert azért már kaptam 20 ezres büntetést.....köszi