Indul a nagy verseny. Már majdnem megvan a 100 kérdőívem. Nem sok hiányzik.
Aki 100.ként tölti ki, kap tőlem egy nagy doboz Merci bonbont
Remélem ez motivál egy kicsit...
Klikk és töltsd ki, ha utaztál már Malév járaton és elmúltál 20 éves és hajtasz a Merci bonbonra : http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...
Ha többször is utaztál: 1út = 1kérdőív
Ha nem utaztál, küld el olyannak, aki már igen! Sokat segítenél vele!
Köszönöm!
az jó lenne ha jönnétek és találkoznánk
De még nem 100% hogy megyünk! De majd ide felírom ha biztos lesz!
Mi még ott nem voltunk versenyen, de azt hallottuk, hogy nagyon jó pálya van ott
Kicsit én is szomorkodom miatta,de minden hova nem tudunk eljutni de majd meglássuk mi lesz!
Hát hogy a pályát ki próbáld azt nem tudom mert ha verseny van és nem nevezel akkor szerintem nem engednek fel a pályára motorozni
Nevezz be és akkor mehetsz, egyszer úgyis el kell kezdeni
kár h nem jöttök, szerinted lesz ott valami lehetőség h felmehessek a pályára? felizgatta a fantáziámat szolonok (nem versenyezni csak kipróbálni milyen is a pálya)
csak lesz Majsán verseny,jól tudtad!
De mi sajna nem biztos, hogy el tudunk menni,nagyon sok program van most
Piliscséven motocross OB lesz! lehet, hogy oda megyünk
DRZ kupán a fejkamerás felvételt meg van, de nem tölti fel valamiért már szétszedtem 2-be de így se jó Ha meg másik szerkesztőbe csinálom akkor meg nincs hangja de még próbálkozom. hátha összejön
Szevasztok, jó reggelt!
Elnézést az OFF TOPIC-ért, de ezt nem tudom kihagyni.
Egy cimborám ultramaratonista, és svájcban indult a Jungfrau hegyi maratonon, kb. 2300 m-re kellett fölküzdeniük magukat.
Itt nézhető meg a slide show - érdemes! (Van még az endurón kívül kemény tökűeknek való sportág... :-))) A magyar versenyző az első kockák egyikén van, p-f-z pólóban)
Hali sporttársak ! Vasárnap Kiskunmajsán Yoko rendez enduro amatőr versenyt,enduro kategorián belül is több futam ! Aki átbírja,aki félig ,aki nem tudja ugratni a nagyugrót !
Sorry, hogy nem reagáltam a sok jó szóra, de be voltam havazva.
Én is nagyon örülök, hogy személyesen is találkozhattam azokkal a fórumos tagokkal akikkel eddig még nem, és jó volt az ismerős arcokat is újra látni.
Ismét kiváló versenyt rendezett a Rodeo Ride, ezúton is köszönet T. Robinak, és lelkes segítőinek. Megérdemlik a különdíjat.
Kelemen Bali, és DRZ07 szuper jók a képek, és a videók, remélem okt 4.-én már motorral érkeztek, és küzdhetünk egy nagyot.
Kedves mindenki (SoS)
Indul a nagy verseny. Már majdnem megvan a 100 kérdőívem. Nem sok hiányzik.
Aki 100.ként tölti ki, kap tőlem egy nagy doboz Merci bonbont
Remélem ez motivál egy kicsit...
Klikk és töltsd ki, ha utaztál már Malév járaton és elmúltál 20 éves és hajtasz a Merci bonbonra :
http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...
Ha többször is utaztál: 1út = 1kérdőív
Ha nem utaztál, küld el olyannak, aki már igen! Sokat segítenél vele!
Köszönöm!