Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szivesen remélem többen is hasznát veszik
sziasztok

van 3 eladó 17colos első sm gumim... HASZNÁLT! ha valakit komoylan érdekel,akkor csinálok normális képet is! postai utánvétellel is lehetséges....
2500Ft/db...... mind3 megvétele esetén engedményt adok
de ha nagyon érdekel,akkor megbeszélhetjük 1nek is az árát...
Szia Petya! Mocc jól megy? Jó, hogy közölted a gumigyűrűk adatait, biztos ami biztos beszerzek tartaléknak egy párat. :)
Ment a válasz!
ZSÍÍÍÍR a 7es bömbi a háttérben
Szevasztok!
Jó rég nem írtam, csak nézem a fórumot.
Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a DRZ kupán, de talán majd jövőre.
Jó motorozást mindenkinek a hátra lévő szezonban!
Feltöltenék egy 22 megás videót, ill. a linket, hogy milyen egy endurós határátlépés a zöldhatáron Mo. és az egyik szomszéd ország között, csak nem tudom, hogy hogy megy ez. Tippet tudtok adni?
Üdv,
Danez
Elkuldtem oda is
Járt már valaki úgy, hogy összeakadt a főtengely és a balansztengely?
hello, a mailt erre a címre írd már légyszi:
roekjozsi@freemail.hu, mert a másikat nemtudom megnézni
Timi sose adja fel!
Akkor is teljesítem a küldetést, ha 1000 évig tart
bocsi, nem felejtettem el csak akkor meg nekem volt pont melóm és nemnagyon jártam azóta gépközelben:S szóval ha még aktuális beszélhetünk egy újabb időpontot
azért hogy próbálkozol
de ne add fel ilyen könnyen
Hát ha megmondod, hol lehet olyat venni, ami nem 1cm-es akkor már most furok és hozok neked
De én csak nagyon piciket találtam, még a rajzfilmes boltban is
Hello,
Irtam neked emailt! Msn-en nem vagyok... Koszi elore is
nem az enyémek
sajna DRZ-74é
mikor kapok már töled s.bobot
Áááááá de édiiiiiiiiiii
Láthatom élőben is valamikor?
Szassz! Elfelejtettél jönni a gumiért, vagy megoldottad azóta?
Paaatrik!
Holnap du. pályánál semmit tevés?
elmész egy csavarboltba ott 5 FT úgyhogy én 5 FT-ból megúsztam.. Na meg az a minimális mnnyiségű olaj ami kicsurrant
made in japán
látszik az árán is
Tehát igaz h a brigéciol nem bánt az olajon kivül semmi mást(gumi, műanyag, festés) Am az o-gyűrűt nem külön suzukihoz vettem, hanem vettem különböző méretűeket, és amelyik ráment azt tettem be, ezt egy motorszerelő ismerősöm tanácsolta.
Az olajszűrőnél lévő 2 gumigyűrű gyári száma.
helló, gáz nélkül indítsad! ha gondolod vegyél fel msnen, aztán küldök hozzá manualt abba levan írva minden, a gyertya típusa is! jóljöhet sok hasznos dolog van benne
Nem.Én mindig azzal mosom.