van 3 eladó 17colos első sm gumim... HASZNÁLT! ha valakit komoylan érdekel,akkor csinálok normális képet is! postai utánvétellel is lehetséges....
2500Ft/db...... mind3 megvétele esetén engedményt adok
de ha nagyon érdekel,akkor megbeszélhetjük 1nek is az árát...
Szevasztok!
Jó rég nem írtam, csak nézem a fórumot.
Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a DRZ kupán, de talán majd jövőre.
Jó motorozást mindenkinek a hátra lévő szezonban!
Feltöltenék egy 22 megás videót, ill. a linket, hogy milyen egy endurós határátlépés a zöldhatáron Mo. és az egyik szomszéd ország között, csak nem tudom, hogy hogy megy ez. Tippet tudtok adni?
Üdv,
Danez
bocsi, nem felejtettem el csak akkor meg nekem volt pont melóm és nemnagyon jártam azóta gépközelben:S szóval ha még aktuális beszélhetünk egy újabb időpontot
Hát ha megmondod, hol lehet olyat venni, ami nem 1cm-es akkor már most furok és hozok neked
De én csak nagyon piciket találtam, még a rajzfilmes boltban is
Tehát igaz h a brigéciol nem bánt az olajon kivül semmi mást(gumi, műanyag, festés) Am az o-gyűrűt nem külön suzukihoz vettem, hanem vettem különböző méretűeket, és amelyik ráment azt tettem be, ezt egy motorszerelő ismerősöm tanácsolta.
helló, gáz nélkül indítsad! ha gondolod vegyél fel msnen, aztán küldök hozzá manualt abba levan írva minden, a gyertya típusa is! jóljöhet sok hasznos dolog van benne
van 3 eladó 17colos első sm gumim... HASZNÁLT! ha valakit komoylan érdekel,akkor csinálok normális képet is! postai utánvétellel is lehetséges....
2500Ft/db...... mind3 megvétele esetén engedményt adok
de ha nagyon érdekel,akkor megbeszélhetjük 1nek is az árát...
Jó rég nem írtam, csak nézem a fórumot.
Sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a DRZ kupán, de talán majd jövőre.
Jó motorozást mindenkinek a hátra lévő szezonban!
Feltöltenék egy 22 megás videót, ill. a linket, hogy milyen egy endurós határátlépés a zöldhatáron Mo. és az egyik szomszéd ország között, csak nem tudom, hogy hogy megy ez. Tippet tudtok adni?
Üdv,
Danez
roekjozsi@freemail.hu, mert a másikat nemtudom megnézni
Akkor is teljesítem a küldetést, ha 1000 évig tart
de ne add fel ilyen könnyen
De én csak nagyon piciket találtam, még a rajzfilmes boltban is
Irtam neked emailt! Msn-en nem vagyok... Koszi elore is
sajna DRZ-74é
mikor kapok már töled s.bobot
Láthatom élőben is valamikor?
Holnap du. pályánál semmit tevés?
látszik az árán is