Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elbaszott 1motor
Szerintem undorító!Az a két prizma az első sárvédőn,hát nem tudom.
Ez telitalálat ezekkel a felnikkel
Nah.. .png -képet nem kezel a fórum. Itt a .jpg
Remélem ezt már megjeleníti.
RMZ 450ben létezik 6 sebességes? Kössz!
Ezt láttátok? Itt a 2010 -es DR-Z400SM
nem én festettem... De a benzinálló lakkot felmarta.. :S kérdezte is a festő hogy nitrohígítót tankolok... mondom nem... XD
mondtam h ne prizma colorral fesd hanem neoluxal az a benzinálló
Viszont a tankot vihetem újra festeni kifolyt a benya 1 hete és lemarta a festéket
Holnap lehet hogy mi is megyünk... Remélem... De nem nevezünk Hiányozna miután ma egy kicsit lemostam a gépet
Nemnem! Nem megyek. Még kicsi vagyok oda Jövőre szerintem már részt veszek a rendezvényen. Holnap délután már utazom vissza melóba...
köszönjük a magam és a többiek nevében is
mért te nem jősz?
Egy kalappal az indulóknak, különösen Klmszabi Luyz Drz-74 es Dr-z!
csö élmény beszámol van? ,
holnap DRZ kupa SZOLNOK
Nevezni 09.00 órától lehet, a pályát terveink szerint 10.00-kor nyitják meg. 12.00 szeretnék elrajtoltatni a DRZ futamot, amelyet a cross futam, majd az enduro open futam követ. Levezetésként a quadosoké a pálya!
amit árulsz, ugyanaz a motor amelyik adatlapodon van?
Sziasztok eladó egy suzuki dr 250 S akit érdekel az írjon!http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
én láttam már olyat........ viszont ugyanaz az üzemórás "széthulló" marad,szal sztem értelmetlen! pályára való!
Hát ha a drz e-t le lehet, akkor talán azt is. Bár még nem látam olyat. Lehet nem is véletlen...
Hello!

Suzuki RMZ 450-et le lehet papírozni? Előre is kössz!
Ha behúzom az első féket és ránehezedek az elejére akkor kis hangja van a telónak amikor lenyomom talán kicsit kottyan is!Olajat nem enged, látszatra ok minden, csillapítás is van.
Ugye nem nagy a baj!Mi lehet az?
Akkor zsíííír...

Erősebb izzót nem túl jó használni. Mert a generátor amúgy sem túl negy a DRZ -ben ( mármint amperileg ). És esetleg némi kokszosodást okozhat a töltőtekercseken. Ám ebben az esetben ez nem áll fönt.
megegyezik 12V,35/30W-s
Csak halkan kérdezném, az izzó wattszáma megegyezik a gyáriéval?
79csabi!Én is így voltam!mondom vááááá , mi?10500? aztán reszeltem.. :) kékhalogén lett,