Őőő van csízmám, gatyóm, kabátom, bukóm, egy elég szellős kesztyűm, meg van egy motorra váró garázsom
Jah és nálam van Patrik térdvédője + Kornél csízmája
Nekem muszáj a popó védő sajna... elintéztem, hogy kelljen
+ ami hiányzik: térdvédő, protiing, mez, vmi kevésbé lehasznált kesztyű.... jah és egy moci se ártana
Csak hát igen, hasonló gondok
Rajta vagyok!
Mondjuk én azért tartom,hogy nekem örömet szerezzen,nem pedig azért,hogy óvjam mindentől!
Viszont szerviz ügyileg,melegítésben,extrákban csak precízen!
nem okoskodni akarok, de rmz-vel miért szeretnél utcán menni? szerintem egy ilyen mocinál az országúti használat elég hamar megeszi a blokkot, nem sajnálod? nem vagyok szakértő, csak a szerelő haverom mindig erre figyelmezteti a krosszosokat, hogy no országút....
A viszkozitás alapján nyilván bele lehet tenni, én mindenesetre MOL terméket az életbe nem töltenék bele. Sztem próbálj mást, annyi jó olaj van forgalomban normális áron. No meg nem megy rá az ember gatyája, mert csak 2 literről van szó....
meglehet csinálni a világitást
láttam már hirdetésben RMZ450et annó az full utcai volt
még sztender is volt rajta
de ezek a dolgok gondolom nem kerülnek túl kevésbe
Jah és nálam van Patrik térdvédője + Kornél csízmája
és ha lábon akkor merre mentek?
lehet csatlakoznák
meg a zenéért is be a "dobozos üdítőért" mindent megpróbáltam
+ ami hiányzik: térdvédő, protiing, mez, vmi kevésbé lehasznált kesztyű.... jah és egy moci se ártana
Csak hát igen, hasonló gondok
na meg kéne1 ruha is......
meg jó lenne ha a motor is fullos lenne....
Mondjuk én azért tartom,hogy nekem örömet szerezzen,nem pedig azért,hogy óvjam mindentől!
Viszont szerviz ügyileg,melegítésben,extrákban csak precízen!
láttam már hirdetésben RMZ450et annó az full utcai volt
még sztender is volt rajta
de ezek a dolgok gondolom nem kerülnek túl kevésbe
Azon agyalok, hogy veszek egy új rmz-t... Lehet rá szerválni utcai szettet? Lámpa, miegymás? Esetleg önindítót?
egyébként ezeken az endúró versenyeken milyen védőcuccoknak kell lennie? van olyan ami kötelező? páncél v ilyesmi?