Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igaz...bocs......
Zombi vagyok ettől a sok éjszakázástól.....

És igaz...
ha már megvan akkor tuti nem 400-ast vennék....
Hali!
Ha érdekel, tudom ajánlani az enyémet. Karbi szink+tisztítás, fékolaj, telóolaj, fém fékcső, progresszív rugók, sportdob, stb
1997es, 41e km, műsazki 2010. 04. irányár:490e.
Ha esetleg érdekel: bazsika03 (kukac) freemail.hu
Nekem Nagy "A" van meg nyár óta.
Azt írja hogy most nyáron lett meg a nagy "A".
Kicsit félre olvastad,vagy én?

De ha meg van a korlátlan akkor mért nem inkább egy 600-ast?
Tudtommal akkor gyüjtsd még a pénzt mert kell a nagy "A"......

ez az első lépés.
Tudtommal a 250-es bandit is több mint 25KW
Hello Mindenkinek!
Rengete kérdésem lenne hozzátok. Eddig Simpsonnal toltam 8 évig majd egy 125-ös ETZ-vel fél évig. Most nyáron csináltam meg a Korlátlan A-t, és minden vágyam egy Suzuki GSF-400VC Bandit. Most kezdtem a nézelődést.
A kérdéseim: Mikre kell odafigyelni vásárláskor, mert tapasztalat híjján nem nagyon tudom. Ha megvettem remélem minnél hamarabb (még ebben a hónapban), akkor arra gondoltam, hogy gyertyasorcsere, olaj+olajszűrőcsere, légszűrőcsere, gyujtásállítás, szelephézagállítás, karbitisztítás és sznkronnal kezdm. Szerintetek ennyi elég?
És ami a leg fontosabb: Ózd mellet lakom és tudtok-e valami szakit vagy szervízt ahol nagyon értenek ehez mert én a Simsont lerendezem ithon de ebbe nem mernék belenyúlni. Ha tudtok nekem itt a környéken (Ózd-Miskolc-Eger) körzetében nagyon megköszönném.
Üdv István.
Nagyon boldog újévet mindenkinek !
Nyakunkon az újév, elmúlt a karácsony, motoros csizmádat hagyd békén barátom! Míg újévi malaccal tömöd ki a hasad, a meleg garázsba rohad meg a vasad! Várd ki az időt én csak azt ajánlom, motorozhatsz nyáron végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok minden motorosnak boldog új esztendőt!
B.U.É.K. és izgalmas, balesetmentes motorozást mindenkinek!
BUÉK mindenkinek!
B.U.É.K. !
Nyakunkon az új év elmúlt a karácsony, motoros csizmádat hagyd békén barátom. Míg az újévi malaccal tömöd meg a hasad, jó meleg garázsban rohad meg a vasad. Várd ki a jó időt én csak azt ajánlom, modorozhatsz nyáron végig az országon. Tavasszal felkötjük a motoros kendőt, így kívánok boldog új esztendőt. B.U.É.K!
Hello !
Új vagyok a fórumon.
Mindenkinek boldog új évet.
BUÉK mindenkinek! Jobb utakat és olcsó benzint kívánok 2009-re
B.U.É.K Mindenkinek, legközelebb már csak 2009-ben.
Üdv: Szabi
Minden kedves BANDIT fórumozónak (és használónak ) B.U.É.K.!
Na, ezt nektek szilveszteri rózsaszínű malacka helyett!
Buék!
Igen én is a lánckerékre gondoltam csak rosszúl írtam, már elkezdtük az elő szílvesztert ,pezsgőzünk pacalt főzünk. Akkor mégis számít a méret
Enyémen a lánckeréktől jön, elektromos az órája.

Amúgy a "jobb a nagyobb"-at mindenki belátja előbb-utóbb
Köszönöm szépen a hozzászólásokat, még meg kell gondoljam természetesen, köszönök mindent.
Ne szójáááá be

Annyival nem jobb csak tartósabb............ezt pedig soha nem vitattam...
Persze azért nagy igazság a dologban, hogy 2 milla fölé nem mennék ma se..........és ugye a nagybandi akkor és most is arra felé jár
A régi lég olajosokon az első fogaskeréknél volt a jeladó és onnan ment a vezeték az órába. Egy 4 vagy 5-ös inbusz csavar fogta, azt kivetted a kihúztad a "jelfogadót" és a Km-óra úgy elfeküdt, hogy örömvolt nézni.
Azért van úgy megoldva, mert a marhák nem tudták, hogy majd lesz egy magyar gyerek, aki sztenderen szeret motorozni!
De egyszerű a dolog: a meghajtó egység a kihajtásban van elhelyezve, nem a keréken. Ennyi.
Megvigasztallak: autóknál, ha lükibe teszed bakon, akkor is előrefelé számol.
Ugye-ugye, hogy a nagy Bandit a király! Régebben nem ezt mondtad(csak gondoltad).
Na jó nem akarok összeveszni veled az év uccsó napján.
A 650-es is király, csak kis király