Felébredtem! A karácsonyfa rám dőlt, én kábultan feküdtem alatta, valaki időközben megitta a felbontott borom, és lelépett az asszonnyal együtt .
Sebaj, a motorom meg van , de még nem múlt el az ünnep, így Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok.
A jó bejáratás nagyban befolyásolja a motor hátralévő élettartamát kondícióját úgyhogy nagyon fontos a spéci bejáratás. Azt ajánlom hogy az első 1000 kiló-méteren 6000-es fordulat főlé ne forgasd, és ami még fontos változó fordulatszámon való közlekedés. Tartós fordulatszám hosszabb túra nem igazán jó a bejáratáshoz mert ez tükrösödéshez vezet egyenlő hőeloszlás miatt.
Nemsokára csatlakozom a Banditosok táborához (várhatóan Február 21 után)!Egy új 650 N-t előlegeztem le fekete színben. Az átvételt jövő évre tettem több okból kifolyólag de főként hogy a forgalmiban 2009 szerepeljen. Régebben már sokat motoroztam (FZR600) de egy jó ideje már csak robogóztam ezért "újrakezdőként" szívesen vennék Tőletek tanácsokat az új gép bejártásához kezeléséhez.
Túra motor túra gumi, csinos lányon tanga bugyi. Menet közben szemed résen így mentél te két keréken. Féket húztad, mint az állat, elfigyeltél késő bánat. Közel bokor közel árok motorod így totál káros. Csinos lány ezt, mit sem bánja, motorodat tönkre vágtad. Lényeg az, hogy semmi bajod a túra motort pótolhatod. Ezt neked most nem kívánom, hiszen ez egy téli álom. Több rímet ide már nem vágok, Boldog Karácsonyt kívánok!
Sebaj, a motorom meg van , de még nem múlt el az ünnep, így Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok.