A fojtószelepek tengelyével már próbálkoztak páran, de amennyire tudom nem sikerült jól senkinek (persze lehet, hogy volt akinek igen csak arról én nem tudok), a gond az, hogy ha veszel egy bontottat nagy eséllyel hasonló lesz amilyened már van.
Köszi a választ! Érdeklődnék,hogy másik évjáratú karbi is jó lehet rá vagy csak ez a tps szenzor miatt? Anélkül is megy a motor?Gondolok itt öregebb , szenzor nélkülire , ha esetleg csak olyan lesz . Vagy fiatalabb évjáratú? Most vettem a motort nem tudom mennyire van hozzá bontott alkatrész.
Oké, akkor segítek: 'Motorozni tökéletes..->Már akinek..->..Hát férfiaknak...->'...Szóval a szemedben azok a férfiak, akik full szélvédelem mellett, karosszékben veretnek autópályán? Mesélj még....' BTW miért nincs FJR-ed, ha már olyan kurva jó? Na mindegy is. Pláne, hogy fézerrel veretsz :D
Nem szabad terelni!
Igazad van, férfi vagy, okos vagy, gazdag vagy.........
Rég nem veszem fel a kesztyűt ilyen tökéletes motorosokkal
Ez a kis szurke járgany kurvajó.
De mindenek előtt kurva nehéz..
Erre válaszoltam, nem a szélvédelemre
Vagy lehet, hogy már elfelejtetted?
Te már ne mesélj!
Motorozni meg tökéletes.
nagyon sokan panaszkodnak a nagy hőtermelésre , hogy átforrósodik a tank és a váz
mindenképpen az lesz csak várnom kell 1-2 hónapot mire összejön rá a pénz , mert ugye úgy mégsem mehetek oda pénz nélkül