Belépsz a menűdbe,van ott egy jelszó megváltoztatása pont.Na ott beírsz egy olyan jelszót amit véletlenül se tudsz megjegyezni.Ha ezzel kész vagy és elfelejtetted soha a büdös életbe nem fogsz tudni belépni.
Ugyanígy változtasd meg a nevedet és senki sem fog ráismerni.
Oszt ennyi.
Jószerencsét.
Sziasztok.
Tegnapi nap 16:10-kor megszűntem mint Bandit motor tulajdonos. Végleg felszámoltam a motorozást, minden kiegészítőmet is bedobozolva átadtam a vevőnek. Itt töröltem amit tudtam, de sajnos sehol sem találok a sportmotor oldalon olyat, hogy regisztráció törlése. Hol tudnám ezt elintézni?
Facen minden motoros témájú csoportból kiléptem.
2008 gsr 600 melegen neha nem.indul vagy hogy tokeletesen . Gyutjas van uzemanyag van hibakod nincs. Toltes tokeletes mitol lehet?
Elore is koszonom
Mar 3 eve en sem banditozom,de ettol meg itt javareszt ismerjuk egymast,tehat miert ne cseveghetnenk itt is?
Majd hívlak csak otthon maradt a telefonom.
Ugyanígy változtasd meg a nevedet és senki sem fog ráismerni.
Oszt ennyi.
Jószerencsét.
Tegnapi nap 16:10-kor megszűntem mint Bandit motor tulajdonos. Végleg felszámoltam a motorozást, minden kiegészítőmet is bedobozolva átadtam a vevőnek. Itt töröltem amit tudtam, de sajnos sehol sem találok a sportmotor oldalon olyat, hogy regisztráció törlése. Hol tudnám ezt elintézni?
Facen minden motoros témájú csoportból kiléptem.