Áh mindig különuton járok.A 2 henger kevés a 4 sok.
Tul lusta vagyok és érdektelen az olajzo nekem pedig tudom hogy jobb,és takaritani kifejezetten rühellem.
Jah és a kardánt is,tul nehéz.
Ja, értem én. A szado-mazo dolgoknak is vannak rajongói A FB-n ezért léptem ki a banditos csoportból, mert valamelyik tufának a tyúkja nekem ugrott, hogy minek promózom az olajozót, amikor ő kifejezetten imádja a lánc pucolást meg sprézést, aztán a többiek meg nekiálltak helyeselni
Gép takarítás közben megtaláltam az olajzos képeket.
2,5 perc per csepp fingom sincs mekkora.Na itt szereltem le,beraktam a rendszerbe szűkítő fúvókát is,már nem lehetett lejjebb venni.
Ha lesz kedvem nekifutok ásványi stihl olajjal.
Pumpás-elektromos-potméteres kütyü scottoiler dupla fejjel,de volt rajta tűs is.Vékony.
Jelenleg én is ma az olajzóval küzdöttem
Csepp számom sajna 55mp
Tudom írtad a tű méretet,de ennél a tipusnál felejtős
Holnap folyt köv a csepegtető szűkítésével
Az üllés alá egyenlőre semmijen gyári tartály nem fér el igy készítenem kell egy egyedit valami kis müagyag flakonból
Kell a fenének.
Tul lusta vagyok és érdektelen az olajzo nekem pedig tudom hogy jobb,és takaritani kifejezetten rühellem.
Jah és a kardánt is,tul nehéz.
2,5 perc per csepp fingom sincs mekkora.Na itt szereltem le,beraktam a rendszerbe szűkítő fúvókát is,már nem lehetett lejjebb venni.
Ha lesz kedvem nekifutok ásványi stihl olajjal.
Pumpás-elektromos-potméteres kütyü scottoiler dupla fejjel,de volt rajta tűs is.Vékony.
Csepp számom sajna 55mp
Tudom írtad a tű méretet,de ennél a tipusnál felejtős
Holnap folyt köv a csepegtető szűkítésével
Az üllés alá egyenlőre semmijen gyári tartály nem fér el igy készítenem kell egy egyedit valami kis müagyag flakonból