Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nagyon gazdag lennék, a Bandi mellett tuti volna egy M1800R a garázsban. Sportmotor soha. Az nem az én világom.
En a kategoriabol 1200es sportster roadstert vennek.
De gratula! Volt nalam egyszer 125os virago. Vazze, tenyleg olyannyira passziv az uleshelyzet, hogy semmit nem szamit gyorsulas, lassulas, tempo. Csak rotyogjon. Azt a virgacs 40nel nagyon tudta. Utolso fokozatban.
De nem ilyet. :-) 1150et, nem integral ABS-szel. Abba egy huszabol teszek kuplungot, az abs meg nem romlik el :-) Ha megis, 40ert kiepiti szakember ;-))))
De amugy Ducatit akarok. Meg palyamotort. Meg egy pitbike-ot. BMW ugyben annyi a terv, hogyha kicsot meg tudom lenditeni az importot, akkor egyet befogok egy szezonra probakepp. Mert egy dolog kolcsonkeregetni, egy masik meg egyutt elni vele.
Ugyan így jártam kb. egy hónapja..Eladtam az fzs-t és vettem egy honda shadow-t,hogy majd belemotorozok a 66-os úton a naplementébe... Se 66-os út nincs errefelé,se naplemente mert ritkán motorozom odáig..Szóval most ott vagyok,hogy cserélném gsf 1250/gsx1400/xjr1300 és ehhez hasonló gépekre mert rájöttem fiatal vagyok én még ehhez a stílushoz..próbáltam lassan menni de az életemet eluntam..
Nem lehet mindenki egyforma... valakinek hülyének is kell lennie...
Nekem nem tűnik olyan drasztikusnak, mint ahogy leírod. De ezzel a motorral nem is a fülön kanyarodás a cél, hanem a laza cirkálás
Minden tiszteletem a Tied és természetesen minden sértés nélkül! Hülye vagy!
Hát ha most nem is kapsz kőzáport...Orvosnál voltál mostanába. Én egy barátoméval mentem vezethetetlen. Komoly vezetési kíhivás komoly fizikai edzetség mellett.
Ó, a kártyalehúzót megoldom rövid gatyában is.... Bármikor bele lehet tolni a 28-as biciklit megőrzésre...
Számodra ez az élménymotor. Hajrá!!!!
De legalabb olyan rolytos gatya borbol aminel kilaccik a hatsod csak van?
Ehh,nem lessz ez jo,se karhinar se muborkabat.
Nem tudok videót feltölteni....
Az nincs, meg indiános bőrdzseki se...
Azt még hón alatt növeszti, ha meg lesz vagy fél méter levágja és befonja.
Karhinar nincs?
Hangjáról tehetnél fel valamit.
Fiatalság bolondság...
Ehun e....
Most mit mondjak? Ez piszok jó dolog... Imádom...
Hát majd legfeljebb nem megyek vele a horvátokhoz, na bumm... Mellesleg én a GSX-szel is megálltam mindig 100-120 km-enként, valamint napi 300-350 mentem csak és megaludtam valahol. Sose siettem sehova, és mindig is így szerettem motorozni, kényelmesen
Varjal en talaltam neked mindenben megfeleo jarganyt.
Nema,en 70-100-170.el tepek munkaba.
Hogy birod? q
"Jobban élvezem, mint talán a GSX-et bármikor"

....még, mikor Anita M800-ával mentem a horvátokhoz mire a határra értem elátkoztam mindent, a derekam kivolt, nem véletlenül állnak meg 100km-ként a csoppisok.