Halkabban kiscsikó!
Én nem folytam bele, mert hogy én nem értek hozzá. De ha láttál tőlem ebben a témában szakmai hsz.-t idézd már.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. Remélem érted.
Ez annyit jelent , hogy 24V -on annyi fogyasztót aggathatszrá hogy az eredő maximális áramerősség ne lépje túl a 10 ampert , mert az áramkörön átfolyó nagyobb terhelés károsítja azt . Ez a kapcsolóüzemű táp is fogyasztó nélkül csak a belső ellenállása révén fogyaszt minimális áramot egészen addig míg a terhelés létre nem jön . Hiába van ráírva 100 amper , terheletlenül nincs jelentős áramfelvétele
Az most teljesen mindegy, hogy a 230 váltóból csinál egyen 24et. Attól még a 10A-t generálja (ha úgy tetszik) a fogyasztóknak. Feszültség és áramforrás. A feszültséget állandó jelleggel, míg az áramot a fogyasztókhoz igazodva adja le. Aztán mikor átlépjük a 10A-t, vagy szétdurran vagy nem.............
Tőled egy szót sem fogok idézni sehol építő jelleggel mert hülyeségeket beszélsz, akárhányszor kerülök vitába veled, soha sincs igazad. Nevetni sem lehet rajtad az a baj :(
ha nincs áramforrás áramerősség sincs ha simán mérsz egy akksit már a mérőműszeren is áram fog folyni pár mikroamper nanoamper ahogy jólesik a generátort feszültségre és áramerősségre tervezik, ha csak feszültségre (és nem számítana az áramerősség) akkor tizedannyi lenne hajszálvékony dróttal csak akkor mi lenne a fogyasztókkal ? mi működne ha nincs áramerősség ?
Hogyne lenne kapocsfeszültség. Ha nem lenne, akkor nem lehetne energiához jutni belőle. A feszültség hajtja a töltést az áramkörben. Így a napelem is áramforrás lehetne, ha létezne ilyen dolog, de mivel nincs ilyen - mint ekecselek óta tudjuk - ezért ez is csak úgy van a semmibe, az áram meg csak úgy hipp-hopp megjelenik. Varázslat ez, én mondom
Pedig már pedzegeti ezt is de majd holnap ! Máshol , más fórumon , piszkos okos lesz mintha tanulta volna a hallottakról , csak reménykedek hogy pontosan fog idézni !
Láthattad hogy hozzászóltam és próbáltam terelgetni, de nem lehet. Felesleges szópazarlás, mondjuk hiába mondom hogy olvasd el, te sem érted meg. Na meg a másik hogy a hülyének felesleges magyarázni hogy hülye. Yoss eléggé próbálja elmagyarázni de szerintem pillanatokon belül megunja ő is.
Én nem folytam bele, mert hogy én nem értek hozzá. De ha láttál tőlem ebben a témában szakmai hsz.-t idézd már.
Nem mindegy hogy a hülye okoskodik vagy az okos hülyéskedik. Remélem érted.