Lehet valós a km. Enyém 98-as és 38 ezerrel vettem. A km tuti valós, látszik a motoron, szép állapotban van, nem törött, minimálisan karcos, a fekete műanyagok feketét, és nem kiszürkültek mint egy ennyi idős motoron szoktak..stb látszik rajta, hogy nem sokat volt szabad ég alatt, sem használva...DE elmondta a tulaj, hogy akitől vette az úgy ásta elő, a sufni mélyén volt letakarva, és bevallása szerint 5 évet állt. Akitől vettem az szintén nem volt egy nagy motoros, nála is sokat állt a gép. Hiába szép, hiába volt olcsó, hiába kevés a km, ettől még nem vettem költségmentes gépet, sőt....karbi tömités, karbi membrán, tisztítás..stb cserék voltak meg eddig, most épp szelepszár szimmering csere van folyamatban, és talán utána már tökéletes lesz a gép.
Sajnos én nem tudtam elmenni... Na majd a legközelebbi talira talán eljutok. Örülök hogy mindenki jó érezte magát! A Bajai Halászlé meg ugye ki sem maradhatott volna.
Én is néztem azt a gépet már netten keresztül
Beszéltem is a szalonnal , ők felhívták a tulajt hogy 800.000-ft árajánlat érkezett részemről . De a tulaj nem engedett belőle semmit .
Ezt csak infóként mondom
Jóóóóóóóóóóóóó reggeeeeeeeeeelt Banditák!
Itt megtaláljátok, a Duna parti Bandit party-n készült képeket, kiegészítve a mai (utolsó reggeli és a búcsúzás) képeivel.
Többek véleménye szerint: jó volt az idő, jó volt a csapat, jó volt a szállás, jó volt kaja és jó volt a gurulás.
Aki nem volt ott, nem tudja mit hagyott ki.
Mikir örök hálánk a szervezésért. http://www.sportmotor.hu/motor...
No meg erre is többek között!
Öcsémnek 6 éves motort vettünk 10.000 km-rel!
De azon a gyári lánc még nem volt cserés és a fékbetéteket sem kellett kicserélni!
Szóval abban valóban annyi volt, amennyit az óra mutatott!
Arra gondoltam, hogy pl az enyémben 23.000 km van, és a gyári láncot eddig még egyszer kellett utána állítani, a gyári fékbetétek meg szinte újak!
Szvsz ezt a vasat széthatották!
Mint mondtam, rossz dokumentáló vagyok, de azért néhány kép készült a majdnem 3 hetes, és több,mint 3700 km-es csavargásomról. Íme! http://www.facebook.com/media/...
Mire gondolsz? A láncra azt mondták nekem kb 20 000 -et bír, ha jó minőségű. 22 000 -nél cserélték (ha igaz). Persze nem egyszerre cseréltek mindent...
Alkudni mindenkép fogok!
Örülök, hogy szakik vagytok! Ti tudtok valamit....
- Ha meglesz, a gépállat gyakrabban látogatom ezt a fórumot, de egyenlőre, amíg nincs gép nincs mit kérdeznem.
Viszont vásárlás terén máris sok információval láttatok el!
Jövő héten délelőtt kipróbálom a gépet a Suzuki Budakalásznál (mert ott van a szalonban) ezüstmetál.
Bár 2003 -as évjárat és igen gyanús a kilométer, de mit lehet tenni?
Használt motorhoz jár a rizikó. Sajna...
a lanc es lanckerek stimmelne, de a fek az annyira nem. Amugy nem lehet megbiznineha a nagy kereskedesekben sem. egy forumon osszeakadt regi es uj gazda, a regi 6eve 20e kilometerrel tobbell adta el,mint amennyivel a mostani vette....
Most olvasom ezt a morgó hangot.... Ilyet én is hallok , néha. De nem tulajdonítottam semmit neki. Most ahogy olvasom, hogy mit kell figyelni , ez mintha nálam is lenne alacsony fordulaton. De elég ritkán hallom. 2008-as gyártási év , már az újabb blokkos. 16.000km
Ez lehetséges? Vagy én mást hallok... Jól lenne tudni, mert FullGas-tól vettem és van rá fél év garancia....
Ez ilyen átlagos ár. Ismerősnek volt ideje, lesegetett két hónapig, majd megvett egy k3-at kb 200 ezer forintnyi extrával (ha újan vennéd), a 12 éves hátsógumi kivételével patent állapotban 800ért.
Akkor toronymagasan a legjobb vétel volt a hirdetettek között.
Én is néztem azt a gépet már netten keresztül
Beszéltem is a szalonnal , ők felhívták a tulajt hogy 800.000-ft árajánlat érkezett részemről . De a tulaj nem engedett belőle semmit .
Ezt csak infóként mondom
Itt megtaláljátok, a Duna parti Bandit party-n készült képeket, kiegészítve a mai (utolsó reggeli és a búcsúzás) képeivel.
Többek véleménye szerint: jó volt az idő, jó volt a csapat, jó volt a szállás, jó volt kaja és jó volt a gurulás.
Aki nem volt ott, nem tudja mit hagyott ki.
Mikir örök hálánk a szervezésért.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Öcsémnek 6 éves motort vettünk 10.000 km-rel!
De azon a gyári lánc még nem volt cserés és a fékbetéteket sem kellett kicserélni!
Szóval abban valóban annyi volt, amennyit az óra mutatott!
Szvsz ezt a vasat széthatották!
A Duna parti Bandit party képei (péntek, szombat):
http://www.sportmotor.hu/motor...
Örülök, hogy szakik vagytok! Ti tudtok valamit....
- Ha meglesz, a gépállat gyakrabban látogatom ezt a fórumot, de egyenlőre, amíg nincs gép nincs mit kérdeznem.
Viszont vásárlás terén máris sok információval láttatok el!
Jövő héten délelőtt kipróbálom a gépet a Suzuki Budakalásznál (mert ott van a szalonban) ezüstmetál.
Bár 2003 -as évjárat és igen gyanús a kilométer, de mit lehet tenni?
Használt motorhoz jár a rizikó. Sajna...
Nagyon él ez a fórum ez tetszik!
én nem, mert hajnal fél1kor lett kész!
A többiek nyomtak vele 1et.. azt mondták brutális...
167.6 LE, 151.7 Nm
http://www.agomotors.hu/websho...
Ne kérdezzétek mi volt benne, mi lett csinálva, mivel mi csak a hangolását végeztük el!
Hát....szakértő nem vagyok, de ez felettébb gyanús...
Abból alkudj mindenképp, más nem az átírást.
A váltót meg szard le, több embernek van itt ez az évjárat és használják.
Nekem is.
Most olvasom ezt a morgó hangot.... Ilyet én is hallok , néha. De nem tulajdonítottam semmit neki. Most ahogy olvasom, hogy mit kell figyelni , ez mintha nálam is lenne alacsony fordulaton. De elég ritkán hallom. 2008-as gyártási év , már az újabb blokkos. 16.000km
Ez lehetséges? Vagy én mást hallok... Jól lenne tudni, mert FullGas-tól vettem és van rá fél év garancia....
Nem ténferegtem még a motorozás világában 2003-ban, de akkoriban nem bő másfél milla körül adták a nagybandit?
(Én biztos nem adnék egy 10 éves tucatmotorért 700-nál többet)
Tokkal vonóval leszervízelve.
Akkor toronymagasan a legjobb vétel volt a hirdetettek között.