Néhány éve a Louis leakciózta a görbevázasét. 200 Ajró volt!
Tényleg jó, a killert ki sem vettem még! Bakker most nézem, még mindid akciós! Én meg hogy rohantam....
Egyre több csaj motorozik! Már ezt az élményt is el veszik tőlünk? Mikkor jöttem vissza megelőzött egy 600-as bandital egy csajszi, sokunkat oktatott volna az már biztos.
Miért hátrány este ? Én mindig örültem, hogy amikor hazaértünk volt meleg kaja .Ibolya rám szokott telefonálni, miközben a garázsba söröztünk, hogy mikor megyek már, mert kihűl a kaja .
Mi is szoktunk külhonban gumiztatni!
Sokkal nagyobb elmény, mint több hónap agonizálás után várni a póstást a befóliázott gumival!
Nekem csak vaj sportgumi lett volna méretemben Fro.ban, igy lett 180-as a 190-es helyett.
Az égészbe a ciki, hogy ott az új szett a padláson, amit most próbálok elsózni a barátomnak. Meg annyi használt , de még profillal rendelkezö gumi van a padláson, hogy egy szezont ki lehetne vele motorozni...mert egy 25-30%-ossal már nem lehet nekivágni a hegyeknek ha 3 ekm van elötted. De tavaly már 50-60% -os is kevésnek bizonyult...
Tényleg jó, a killert ki sem vettem még! Bakker most nézem, még mindid akciós! Én meg hogy rohantam....