Az csak engem aggasztana ilyen esetben, hogy minden egy azonos olajtérben van? Ha esetleg valami szutykot nem fogott meg az olajszűrő és szépen keringve teszi a dolgát... Egy ilyen fogaskerék pusztulásnál az a pohárnyi szűrő már jócskán tele lehet. Stb.
Vettem a luizban négyszögkulcsot hozzá. Egyik fele 3-as a másik 4-es. Kevesebből kijött, mitha kireszeltem voltna, tán 1500 forint volt.
"wentilspielansteller" szóra szűrjél a keresőjében, ha még tartanak ilyet.
Na akkor utólag megosztom veletek, hogy jártam tavaly a gixerrel. 1,725-ért vettem 2007-es 3600km-mel sérülésmentesen. Később vettem észre, hogy az első féktárcsák csavarjai hiányoznak, mindkét oldalon 2-2 (!) csavar tartotta a tárcsákat az 5-5 helyett. Amikor leszedtem a tankot hiányzott a tankot tartó csavar, benzin túlfolyócsövek. A váz alaposabban megnézve javítva volt, a hátsó rész újra volt fújva. A légszűrő kukás volt. Miután eladtam, hívott az új tulaj, hogy tudtam-e, hogy alvázszám alapján a motor eredetileg piros-szürke volt és nem kék...
Műszakilag nem volt vele bajom beleraktam 8ezret, de egy életre megtanultam egy-pár dolgot. Még a pár éves gépekben sem lehet bízni, mindent iszonyat alaposan meg kell nézni...
több mint 4e-ért? Hát nem is olcsó! Pár éve vettem egy csillag-villás készletet ha jól emlékszem 6-22-ig vannak benne a kulcsok valami 3e körül. Nem mondom, nem egy beta, de még nem hagyott pácban.
Biztos 4-es kulcs kell?Az 1.2-eshez 3-as kell.Sehol nem találtam,a Bikerworldnél lehetett kapni 6750 körül,én reszeltem magamnak egy villáskulcs féleséget,az jó volt hozzá.
Menj vissza és kérj egy 50-60 ezret az eladótól!Ha szerencséd van abból megvan a váltó 50 ért! 30 ért meg kicserélik neked!Akkor már csak 20 at kell hozzárakni a váltócseréhez!
Ja a szilentet nem találtam meg, de megvan valahol csak nagy a káosz nálam!
köszönöm a hozzá szólást mindenkinek
még nem tudom hogy mi lesz a kálváriám vége
de valószínű rá érdeklődök a MOTORRÁD -nál is
hogy mi mennyi hogyan tovább
na, az a lényeg, hogy nem feküdt a motor, telók egyben....
a váltó sem egy horror összeg....
szvsz:
(a játék kedvéért lehet szórakoznék az eladóval..., gyakorlatilag sztem nem éri meg, mivel azt kellene bizonyítani, hogy tudott a hibáról, az meg nem lenne olcsó -igazságügyi szakértő, peres eljárás, de "eljátszanék" az eladóval...)
Ez lenne az?
"wentilspielansteller" szóra szűrjél a keresőjében, ha még tartanak ilyet.
Tényelg, a döglött váltós főtengelycsapágyai, amit tavaly szétszedtél, hogy néztek ki?
Műszakilag nem volt vele bajom beleraktam 8ezret, de egy életre megtanultam egy-pár dolgot. Még a pár éves gépekben sem lehet bízni, mindent iszonyat alaposan meg kell nézni...
Ja a szilentet nem találtam meg, de megvan valahol csak nagy a káosz nálam!
még nem tudom hogy mi lesz a kálváriám vége
de valószínű rá érdeklődök a MOTORRÁD -nál is
hogy mi mennyi hogyan tovább
a váltó sem egy horror összeg....
szvsz:
(a játék kedvéért lehet szórakoznék az eladóval..., gyakorlatilag sztem nem éri meg, mivel azt kellene bizonyítani, hogy tudott a hibáról, az meg nem lenne olcsó -igazságügyi szakértő, peres eljárás, de "eljátszanék" az eladóval...)