Most hoztam haza a gépemet,friss olaj,fékolajak,kuplungban is cserélve,friss telóolaj......érzésre mintha picit keményebb lenne az egész eleje a gépnek,de mondjuk ez csak 5km-es megállapítás+hűvös is van.
Telóból tükör tiszta gyári olaj jött ki,mosásra sem volt benne olajsárnak még csak nyoma sem........mondjuk sok időt sem hagyok neki ülepedni,ha egy mód van rá!
Igén 4-szer voltam, jövőre is kinéz ennyi, szóval jóhogy :)
Majd összehozzuk, hogy a Doki is jöjjön, minden út megy neki fejből, legalább nem kell keveregni :)
Ha visszatekintek, Muraun kívül alig voltam valahol, aztán március óta majdnem 6e belement, csak azt nem tudom, hol...lehet valami manók pörgetik az órát esténként
Atti nem is megy rosszul azzal a túra szerkezettel,de hát csak túra gép, Igaz ő 1 személlyel volt,de azért ő még csak túra tempóban megy,két személlyel lájtosan tudom tartani vele a tempót,nem kell kapkodni.
Pályázós ismerősöm a múltkor elismerően nyilatkozott a banditról, mondván az 1000RR-rel nyomaték ből nem tudta befogni,(1gyel kisebb első lánckerék) meg is lepődött.
Telóból tükör tiszta gyári olaj jött ki,mosásra sem volt benne olajsárnak még csak nyoma sem........mondjuk sok időt sem hagyok neki ülepedni,ha egy mód van rá!
Majd összehozzuk, hogy a Doki is jöjjön, minden út megy neki fejből, legalább nem kell keveregni :)
Ha visszatekintek, Muraun kívül alig voltam valahol, aztán március óta majdnem 6e belement, csak azt nem tudom, hol...lehet valami manók pörgetik az órát esténként
Egyetértek veled .