Ja gödöllő ,az itt van nem messze,ma is mentem el mellette a sztrádán Pestre.Ott Gödöllő felé sokszor köd van,olyankor amikor máshol nyoma sincs,legalábbis a sztrádán...
Na ezért nem voltam azóta sem a Bükkben,300km itthonról az Alpok,de 200km-től már élvezetes az út........Bükkben van 25-30km jó szakasz,kinnt meg 2-3000km......
Mátra az para a lentebb említettek miatt..................a bükk meg kiesett a távolság miatt.
Ha már ennyit megyek akkor majdnem ott vagyok ausztriában.
És az nem annyi jó út mint a bükk.
Mióta motorozom kb 50x voltam a bükkben,itt van a szomszédban régen az út volt xar ott is,manapság meg odaszoktak a kemikázék és így már keskeny az aszfalt,főleg mikor az én sávomban jön szembe,de ezért idén is voltam kb 5x
Nos tisztázzuk.
Én itt nem vagyok releváns mert nekem 2 évados a tapasztalatom.
De ültess két azonos tudású embert egy banditra és egy burgmanra és meglátod hogy van határa a burgmannak szerpentinen.
Már idén nem járok a ringre,itthon a mátrában meg életveszély,idén is sokan buktak,sajna halál is volt többbbb.... ..középsztendert is visszatettem,így nekem leér,xarakodott a gerincem,ezért idén már csak nyugis túrázás van.. még jó,hogy lecseréltem a sportgépem Banditára.
Hasonlót nekem is mondtak tavaly aztán eljött a srác ide a mátrába és már leszáltunk levetkőztünk mindig mire mindig utol ért, megérkezett....Pedig 1 fórumon ő az elismert villámgyors személy,mondjuk azzal a nagy böszme túramotorral tényleg jól ment
(ahhoz képest),de ez ennyit tudott.Azt mondta:"ez ennyit tud,meg ezt jobban nem lehet dönteni leér),ráadásul megsült a féke is Az igaz,hogy a Banditról is rohadtul le kell lógni,hogy ne érjen le--- 1 sportmotorhoz képest(pedig enyémen a futót szuper keménnyé lehet tenni),de az sportmotor..... Ez ugyanolyan,hogy sportmocit se fogsz meg Bandittal,ha az EMBER ugyanolyan jó mindkét motoron.
Azért nem egy olyan Burgmanost mutatnék neked aki leosztana egy Alpok-béli túrán téged! És ezt ne vedd bántásnak,de láttam őket,hogy tudnak menni a 650-es burgonyákkal kanyarban!
Ez is egy megoldás, erre nem is gondoltam, köszi.
Viszont ha valaki megmondja a csati nevét, akkor inkább veszek újakat, de ha nem akkor vágok és forrasztok.
Ha az uticél és a kényelem a fontos akkor nem kétséges ha a motorozás élvezete is akkor már fenntartásaim vannak.
Sajnos a burgmannak megvannak a határai egy élvezetes kanyargós részen.
Az tény,hogy egy Suzuki Burgmantól nincs kényelmesebb kétkerekű! Ez viszont tuti! És ha nem lennének ilyen takony utak az országban,akkor nem is gondolkodnék rajta 2 percig sem! Mondjuk lehet vele mindig a határon kívül is motorozni!
aaaz kamu ,,,,próbálj meg egyszer egy ilyet......a fő gond, hogy a lábat magam előtt kell tartani ami az első pillanatban marha kényelmesnek tűnik, de pár km után kiderül, hogy mivel a lábammal nem tudom magam tartani minden döccenés és a natúr súlyom is a gerincet terheli........ezért kényelmesek a nagy endurók mert magam alatt van a lábam és a súlyomat tartani tudom...
Ha már ennyit megyek akkor majdnem ott vagyok ausztriában.
És az nem annyi jó út mint a bükk.
Én itt nem vagyok releváns mert nekem 2 évados a tapasztalatom.
De ültess két azonos tudású embert egy banditra és egy burgmanra és meglátod hogy van határa a burgmannak szerpentinen.
Miért nem mész át a Bükkbe?2 éve voltunk arra bandittalin,nekem tetszett.
(ahhoz képest),de ez ennyit tudott.Azt mondta:"ez ennyit tud,meg ezt jobban nem lehet dönteni leér),ráadásul megsült a féke is Az igaz,hogy a Banditról is rohadtul le kell lógni,hogy ne érjen le--- 1 sportmotorhoz képest(pedig enyémen a futót szuper keménnyé lehet tenni),de az sportmotor..... Ez ugyanolyan,hogy sportmocit se fogsz meg Bandittal,ha az EMBER ugyanolyan jó mindkét motoron.
Azért nem egy olyan Burgmanost mutatnék neked aki leosztana egy Alpok-béli túrán téged! És ezt ne vedd bántásnak,de láttam őket,hogy tudnak menni a 650-es burgonyákkal kanyarban!
Vagy épp ezért írtad?
Viszont ha valaki megmondja a csati nevét, akkor inkább veszek újakat, de ha nem akkor vágok és forrasztok.
Sajnos a burgmannak megvannak a határai egy élvezetes kanyargós részen.