Aki tud motorozni, az goldwinggal is tud.
A fiam edzője is azt mondta a fiamnak, amikor az új cipőjében ment edzésre, hogy aki tud focizni, az mezitláb is tud.
Vannak nálunk,gyorsabbak meg lassúbbak is,de a lényeg,hogy mindenki a saját tempójában élvezze a motorozást,és egyben érjünk haza.
Ja és Goldwinggal is lehet ám nagyon menni!
Amikor falkába megyünk, a mögöttem motorozók mindig azt mondják, hogy aki előttem van az ráborít a kanyarra, Én meg nem, mégis elfordulok.
Igaz, hogy akik tényleg jól nyomják úgy mennek el mellettem a tempós kanyarokban, hogy kiráz a hideg.
Amikor már bent vagyok a kanyarban mindig bosszant, hogy többet is elbírt volna, de ez még jobb mintha azon bosszankodnék, hogy ez egy kicsit sok volt.
Én már sokat gyorsulni nem fogok, mert fosok a perectől.
Állítólag úgy nézek ki hátulról, mintha egy goldwingal mennék.
A lábtartóm nekem sem szokott leérni, csak a csizmám orra, de lehet, hogy rosszul tartom a lábam.
Jaaa,jöttem lefelé a Mátrában,életemben először......már csak csorogtam.....utolért 2 helyi menő,egyik rendszám nélküli,slickeken guruló,pályaidomos........a füredi parkoló előtti S kombinációban tudott az egyik megelőzni,úgy hogy már jöttek szembe az idiótával.......olyan 4-5 km-en keresztül próbáltak felzárkózni......
Itt az elvetemültebbek végig karcolnak a lábtartóval még kiülve is r1-el meg Gixxerrel stb,de idevalósiak és nem nagyon szoktak elpotyogni,igaz ringeznek állandóan..ott azért dobták már el a vasat ,de oda játszós mocit visznek..
Kiülni,nem ülni,passz.........én nem ülök ki, esetleg picit megmozdulok az ülésben........bár néha azt veszem észre,hogy a fejem egy magasságban van a műszerfallal........olyankor már nem akar senki kikerülni..... lábtartóm nagyon ritkán ér le.......
Próbáld fel az Imetnél és vedd meg kintről..Keress vhol akciót.Én vmi bevezető áron vettem az FCmoto-nál: 100eft volt,és elötte az imetben próbáltam Mikor kihozza a kocsi akkor kell fizetni, lehet forintban is.
Nekem pl. Scorpion EXO-1000-em van. Sztem kibaszott jó sisak...a zajt még lehet csökkenteni a "pumpálós" része miatt is! :) Illetve 150-nél elfordítva a fejem, sem tépi le a szél!
Biztonság szempontjából nyugodt vagyok...............minden választott sisak simán tud annyit amennyit a nyakam.
A marushin pl full carbon.................ha lefejelés tényállása forog fenn nem a sisak lesz a leggyengébb láncszem.
Inkább ergonómia,szélzaj,stb az ami foglalkoztat a 3 közül.
Cimborámnak egy Raid2-je volt, és lefejelt 1 traktor pótkocsit vele... életben van, az 1ik első fogából 1 darab letört, de ennyi baja van...illetve a szemöldöke, szemhéja felrepedt, de az a rajta lévő napszemüveg miatt volt. Megint Shoei-t vett! Engem is meggyőzött!
Végülis a két kerek lámpa jobb mint egy.
55-ös H4-esek.
Nem volt gond.................de mondtam nem a full fekete a plexi csak füstszínű enyhén.Light smoke-nak híjják.
A fiam edzője is azt mondta a fiamnak, amikor az új cipőjében ment edzésre, hogy aki tud focizni, az mezitláb is tud.
Ja és Goldwinggal is lehet ám nagyon menni!
http://youtu.be/0nrMQ3QwyPo
Igaz, hogy akik tényleg jól nyomják úgy mennek el mellettem a tempós kanyarokban, hogy kiráz a hideg.
Amikor már bent vagyok a kanyarban mindig bosszant, hogy többet is elbírt volna, de ez még jobb mintha azon bosszankodnék, hogy ez egy kicsit sok volt.
Én már sokat gyorsulni nem fogok, mert fosok a perectől.
Állítólag úgy nézek ki hátulról, mintha egy goldwingal mennék.
A lábtartóm nekem sem szokott leérni, csak a csizmám orra, de lehet, hogy rosszul tartom a lábam.
Túl sovány vagy.............szedj fel magadra húst.
A marushin pl full carbon.................ha lefejelés tényállása forog fenn nem a sisak lesz a leggyengébb láncszem.
Inkább ergonómia,szélzaj,stb az ami foglalkoztat a 3 közül.
Cimborámnak egy Raid2-je volt, és lefejelt 1 traktor pótkocsit vele... életben van, az 1ik első fogából 1 darab letört, de ennyi baja van...illetve a szemöldöke, szemhéja felrepedt, de az a rajta lévő napszemüveg miatt volt. Megint Shoei-t vett! Engem is meggyőzött!
55-ös H4-esek.
Nem volt gond.................de mondtam nem a full fekete a plexi csak füstszínű enyhén.Light smoke-nak híjják.