Lidl-ben vettem úgy rémlik 3 v. 4e Ft volt a 10 méter. Még bőven van belőle.... De szoktam látni a Tescoban és az autósboltokban is, igaz, nem ilyen gyártmányút.
Hi! Szép estét Banditák!
Urak! Van-e valakinek tapasztalata az 1200S es (2003.-as) bandit gyári plexire, utólag felszerelt állítható légterelőről?
Ezen gondolkodom, de nem akarok beszopni, mert amikor a 600-ason a gyári plexit Givire cseréltem, az rosszabb lett.
Amikor vittem a boltba festésre (persze hogy öszekarcolódott az oldala, meg a tükör) kérdeztem őket, de annyit mondtak, hogy nem én vagyok a rekorder a 4,5 órámmal, hanem egy GSXR-es srác, aki kivitte a szalonból és városon belül elkapta egy oltári zivatar. Kereszteződésbe érve stoptáblája volt és jött a forgalom. Az út tele volt pocsolyákkal, kikerülni sem lehetett. Amikor megállt, le akarta tenni a bal lábát, de a vízről nem látszott, hogy az legalább 20-25 cm mély kátyút takar. Mire leért a lába, addigra annyira megdőlt a motor, hogy nem bírta megtartani. Ezek kívülállók számára talán nevetségesek, legfőképpen látni, ahogy eldől mint egy darab rohadt nád, de létezik az a pillanat, amire az ember nem is számít, csata után meg kurva könnyű tábornoknak lenni.....
Rendeltem már onnan több mindent, meg is vagyok elégedve, de a legutóbbi rendelésemre már kb 3 hete nem jött válasz, illetve annyi, hogy várjak pár napot, de már az is letelt két hete. A telefon ki van kapcsolva, a legutóbbi e-mailemre nem kaptam választ. Lehet, hogy lebetegedett a srác, nem tudom, de nekem már kéne az alkatrész, máshol viszont én sem találtam. A Louis-ban van, nincs is messze tőlem, de 10ezerrel drágább.
Akkor épp jobban kellet volna az ára, de most már nem nagyon erőltetem az eladást. 1-2 ezerét nem herdálom el, ha valaki jobb árat ad érte akkor elvihető.
Hello, ha tud vki olyan helyet ( bolt/webshop ), ahol 600-as Bandithoz tudok venni felső tömítés készletet egyben ( hengerfej töm., hengertalp töm., szelepszárszimmeringek, kipuf. tűzkarikák, szelepfedél töm. ), szóljon! Köszönöm
Mindíg elfelejtem, hol lehet ilyet venni, és mi is a neve!
Urak! Van-e valakinek tapasztalata az 1200S es (2003.-as) bandit gyári plexire, utólag felszerelt állítható légterelőről?
Ezen gondolkodom, de nem akarok beszopni, mert amikor a 600-ason a gyári plexit Givire cseréltem, az rosszabb lett.
Értelmeznéd ezt nekem?
Csak postán lehet rendelni, de azért nagyon gyors kiszolgálásra ne számíts!