Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én néztem egy hónapja kb., a Bázismotornál volt kint. Elsőre blikkre úgy tűnt, hogy egyben van a motor, bár szakadt az eső és a tulaj sem volt ott, így sokat nem tudtam meg a motorrol. Végül másikat vettem.
A taliról: Bp-re szavazok én is, bár időbeosztásom miatt nem biztos, hogy el tudok menni...
normális. Mondjuk nekem a nyitott dobbal, sportszűrővel és PC-vel feldobozolva evett ennyit Horvátországban, nem kímélve. Itthon és Ausztria, ha a dobozok le voltak véve 7 alatt evett. Nyilván kézfüggő is.
fasza.
Kérdés egyik spanom is gondolkodik egy ilyen vasban valakinek van e infoja erről?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king
_k9-5660122
Köszi kb nekem is ezek az adatok csak pályán 130-150-nél 230km mentem el egy tankkal .Ez most jó?
Budapest + 1
Budakalász. A hétvége nekem is jobb.
üdv.
R
nekem is Budapest,de sajna csak hétvége jó mert hétközben melózok -
nekem is Bp...
bocs az offolásért. Kinek mekkora karika férne bele? Na és ki merről van? A találkozóhely miatt...én Pest.
Ez a fórum már jobb mint a Barátok közt
Mi leaz a közös motorozással?
üdv.
R
Megbeszéltük, így a legjobb...
már én sem tudom, miről beszélsz, de hagyjuk. Ha bajod lesz megoldod nélkülem, én meg nem keresem a társaságod, ennyi. Semmi bajom nincs veled, de úgy is állok hozzád, mint egy tök idegenhez. Ennyi.
na mizu kész van már a géped?
hát az nem nagy fenyegetés valóban viszont a hivatalos része az igen.....és igazad van, ne offoljunk, de te hoztad fel és hagynám is tovább, akit érdekel az utánajár...vagy nem....
hali, nekem városban 8-12 (átl 10), országúton 100-120 körül 5 -6 litya, 180-200 autópályán 8 lityi...
Hali márkatársak érdekelne,hogy a gépeitek városban és országúton mennyit fogyasztanak, persze nem az elgurul a gyógyszer effekt
És mennyi km mentek el egy tankkal túra-város kb?
Legurultam közel 3600km egy banditával és ahhoz viszonyítva egy kicsit sokat eszik
na és kivel gurultál együtt?
Na, én az együtt gurulásból már meg is jöttem faxom majd még ott is vitáztok
mármint ha te nem segítesz nem segítek
ja, ls ha az fenyegetés, ha szarban vagy nem segítek........téged minősít.
hagyjuk, megoldottam nélküled. Majd te is megoldod, ha segítség kell, nélkülem. Túltárgyaltuk, bujkálj nyugodtan tovább, ne itt offoljunk.
ja, szarban hagytalak? nyilvan nem viseltem jol a fenyegetozest :))...viszont akit igazabol erintett annak mondtam, hogy beszeljunk rola....
Ezek szerint te is csak ott használtad, na de mind1 jöhetsz, az egyenesbe is elengedlek