Én néztem egy hónapja kb., a Bázismotornál volt kint. Elsőre blikkre úgy tűnt, hogy egyben van a motor, bár szakadt az eső és a tulaj sem volt ott, így sokat nem tudtam meg a motorrol. Végül másikat vettem.
A taliról: Bp-re szavazok én is, bár időbeosztásom miatt nem biztos, hogy el tudok menni...
normális. Mondjuk nekem a nyitott dobbal, sportszűrővel és PC-vel feldobozolva evett ennyit Horvátországban, nem kímélve. Itthon és Ausztria, ha a dobozok le voltak véve 7 alatt evett. Nyilván kézfüggő is.
Kérdés egyik spanom is gondolkodik egy ilyen vasban valakinek van e infoja erről?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gsx_1300_b-king
_k9-5660122
már én sem tudom, miről beszélsz, de hagyjuk. Ha bajod lesz megoldod nélkülem, én meg nem keresem a társaságod, ennyi. Semmi bajom nincs veled, de úgy is állok hozzád, mint egy tök idegenhez. Ennyi.
hát az nem nagy fenyegetés valóban viszont a hivatalos része az igen.....és igazad van, ne offoljunk, de te hoztad fel és hagynám is tovább, akit érdekel az utánajár...vagy nem....
Hali márkatársak érdekelne,hogy a gépeitek városban és országúton mennyit fogyasztanak, persze nem az elgurul a gyógyszer effekt
És mennyi km mentek el egy tankkal túra-város kb?
Legurultam közel 3600km egy banditával és ahhoz viszonyítva egy kicsit sokat eszik
A taliról: Bp-re szavazok én is, bár időbeosztásom miatt nem biztos, hogy el tudok menni...