Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

márpedig ezt hogy lehet?
Akar valaki a Királyával pénzt keresni?
Tudok benne segíteni! Sajnos nekem most egy ideig nem lesz megint (pedig imádtam), így felajánlom másnak a lehetőséget.
munkahelyváltás, névváltás Megszavazta a Hegylakó topik
milett a neveddel?
nekem a gear2dash van benne, 286 óra szerint már letép de a környezetvédelmi tiltásokat is kiszedi 1-2-3-ban, na az a királyság
Emlékeim szerint úgy van, hogy 1000km-ig 250-nél tilt, utána 275nél természetesen óra szerint. De a 275 az a valóságban 250 környékén van valahol. Ezt a tiltást kiszedni valamilyen powerbox-szal lehet (Gear2Dash, X-Tre) ami átveri az ECU-t az éppen aktuális sebességfokozatot illetően. De az, hogy fékpadon 300 felett megy a gép, nem jelenti azt, hogy ez az autópályán is menni fog, mert a fékpadon nincs légellenállás...
Van az a szitu, hogy jól jöhet nem?
Mivan ha egy 600as megakar alázni? Meg,ha 200-al fúj szembe a szél legalább 90-et birja.
Nem akarok300-al menni! na most értelmessebb.
Nem 300-al menni!
Hogy lehet kiszedni?
igen....250-es tiltás van benne.....ez kicsit változhat példányonként, az enyém 255-nél tiltott le....ha kiveszed a tiltás 3kiló körül fog menni...
illetve 3.ban normális
Kérdés!

Az én Bkám 248-nál nem ment többet. ZÁRT PÁLYÁN!
Normális ez?
az lehet hogy én voltam...
Most jártam elöszőr a Bükkben mocival.Gyöngyöstől -Egerenát Felsőtárkány Miskolcig. Ajánlom másnak is aki még nem próbálta!
én múlt vasárnap taliztam valakivel sopronban n....
Ki volt ma B-King-el délben Székesfehérvár elkerülőn, akinek vadul integetett a busás különítmény?
Á, az is inkább sport túra. Most Pirelli Diablo Rosso-t vettem, de jövő nyárra vmi még tapadósabb lesz. Vagy Dunlop Sportsmart vagy Rosso Corsa.
Svájc, Grimselpass.
Ez a hely hol van?
Sportech m5 az kell neked.
Nekem is Pilot Power 2ct van a Tuono-n, de utälom. Turazni szerintem nagyon jo, mert puha es szepen vasal, de szerpentinezni nem valo. Lassn iranyithato, lapon fordulva eleg instabil es volt hogy olyat csuszott, hogy majdnem firkaltam. Többet ilyen biztos nem kell. Következö vagy Dunlop Sportsmart lesz, vagy vmi meg ragadosabb sportgumi. Bocs a helyesirasert.