Akar valaki a Királyával pénzt keresni?
Tudok benne segíteni! Sajnos nekem most egy ideig nem lesz megint (pedig imádtam), így felajánlom másnak a lehetőséget.
Emlékeim szerint úgy van, hogy 1000km-ig 250-nél tilt, utána 275nél természetesen óra szerint. De a 275 az a valóságban 250 környékén van valahol. Ezt a tiltást kiszedni valamilyen powerbox-szal lehet (Gear2Dash, X-Tre) ami átveri az ECU-t az éppen aktuális sebességfokozatot illetően. De az, hogy fékpadon 300 felett megy a gép, nem jelenti azt, hogy ez az autópályán is menni fog, mert a fékpadon nincs légellenállás...
Nekem is Pilot Power 2ct van a Tuono-n, de utälom. Turazni szerintem nagyon jo, mert puha es szepen vasal, de szerpentinezni nem valo. Lassn iranyithato, lapon fordulva eleg instabil es volt hogy olyat csuszott, hogy majdnem firkaltam. Többet ilyen biztos nem kell. Következö vagy Dunlop Sportsmart lesz, vagy vmi meg ragadosabb sportgumi. Bocs a helyesirasert.
Tudok benne segíteni! Sajnos nekem most egy ideig nem lesz megint (pedig imádtam), így felajánlom másnak a lehetőséget.
Mivan ha egy 600as megakar alázni? Meg,ha 200-al fúj szembe a szél legalább 90-et birja.
Hogy lehet kiszedni?
Az én Bkám 248-nál nem ment többet. ZÁRT PÁLYÁN!
Normális ez?