Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 190/50 Conti sport attac van rajta. Csak jót tudok róla mondani. Ez már nem az első garnitúra amit nyúzok, az előző motoromon Fazer 1000 -sen is ez volt, a B kán a második garnitúra. Utcai és pálya használatra is nagyon jó.
gyerekek, lesz bontott Bking a Sugó Motorsnál, akinek kell jelentkezzen rá, mert csak egy jön.
tán pont sanyinak...
Jaj gyerekek, ne csináljatok ilyeneket....! Ha esetleg valami barommal akadtok össze és rátok húzza a kormányt nagy baj is lehet belőle. A múlt 7en a Megyeri hídon sáveltolás volt a budai oldalon, egy suzukis meg a mértani egyenest választotta miközben mellette mentem... nyomtam a dudát de semmi. Látszott, hogy feszülten kapaszkodik a kormányba, örült hogy rajta marad az aszfalton. Na mindegy, inkább húztam egy kis gázt aztán beintettem a parasztnak. Hazudnék ha azt mondanám nem fordult meg a fejemben, hogy megállítom és leb@szok neki egy óriásit... Nagyon elöntötte a sz@r az agyamat De pont egy ilyen szállt bele hátulról egyszer egy haveromba egy ilyen szitu alkalmával...
Viszont a jó hír, hogy van az ilyen esetekre is megoldás. Kemély krossz bakancs, pirosnál mellé áll, jónagyot belerúg csak vigyázzatok, mert a suzukiknak beszakad az oldala

Más

Használtok 190/55 gumit hátul? Conti RaceAttack van valakinek felpattintva?
Heh, én ezt fordítva játszottam egyszer.
Piros cigányzsigulátor szívózott előttem, erre megelőztem, és beszóltam, vagy beintettem neki (már nem emléxem).
Erre nekiállt üldözni.
Még a 600-as Banditám volt, de esélye nem volt. Hagytam lassan közeledni, és mikor már elég közel ért, akkor odahúztam neki. Ezt játszottuk egy darabig, aztán leléptem.
tésanyiiiiii...brékóóóó?
Mi a stájsz?

Azért csak óvatosan, egy GSR-es barátomnak padlóféket nyomott a barom a múltkor, szóval csak távólról...
Ma rám hoztaa frászt egy izyrájder. Ki gurultam a1-s főutra még lakott területen és senkit nem zavarva jobbra balra döntve a vasat melegítettem a gumit 40-50tempónál. Erre ez az májer a suzuki sport autójával velem szembe jött és nemtom miért, de átrántotta a kocsiját az én sávomba. Gondoltam ugyis motorozni akartam meg van az utirány és utána fordultam .Gondolhatjátok a szarcsimbók nem számított erre és lepadlózta a kb:70lovas verdát. Nem hogy megálltvolna a barom és elnézéstkér leakart lépni a King elől Ezen már mosojogtam magamba és a hetsz kedvéért követtem időnként lemaradva, hogy azt hidje az idióta, hogy lerázhat. Tatabányaról indultunk Tatán és oroszlányon keresztül még az autópályán is széttolta a suzukit. Aztán gondoltam elég büntetés volt ez és vissza tértem Tbányára. Benéztem egy cibihez,de nem volt otthon és ahogy kijöttem a fő utra,hát ez a barom akkor jött vissza és ahogy meglátott megint padló. Nem mentem utána mert a városba még kárt tesz valakiben.
Itt a hátsoja,ha látjátok intsetek neki!
na, levágtuk ma a fém fékcsöveket, kedden felkerülnek a motorra, 5.1-es nyállal
például a GS típushibája, hogy a kardánnál elmegy valami. Csak a munkadíjja 80......
Azért én el tudok képzelni 100e HUF-os hibát. Mondjuk egy computer?
Azért annyira csak nem veri majd a B-K-át.
Mármint 100rongyos hiba
HA egy garanciális szervíz 100e lenne, én el nem vinném, már az ezresre sem. Mikor keletkezik egy olyan motorban 100 rongyos kár?
Nem jó kipróbálni a bmw-ket, a 4 hengerest meg pláne. Olyan hihetetlen jó a futóművük és a fékrendszerük, hogy álmomban sem hittem volna. Én csak a boxert próbáltam, hál' Istennek az a blokk nagyon nem feküdt nekem(gyenge, rángatós), így nem kezdtem el gyűjteni rá...
ki is rúgták azt a szerelőt miattam Aki maradt a Dávid ő jó, ért hozzá.
Nekem az Amargo ilyen.
Bár a Black egyszer már megtréfált téged, ha jól emlékszem...
utánna sem rossz, szervízfüggő. Nekem a Black annyiért szerel mint bármelyik maszek, akkor meg minek vinném máshová...
Azért a garanciális időszakban illik szakszervizbe vinni, nem?
nem olyan rossz az, amikor garis bajod van.....
Ki akarja megvenni?
Van egy teszt lehetőség és én kihasználom.
Akinek annyi esze van, hogy a szakszervizbe viszi...
mielőtt megveszed nézd meg a szervízköltségét is. 100.000 egy sima olajcsere...
Bandito!

Szóbaálltak már veled a közutasok?
Jövő héten megyek BMWket kipróbálni, B-Kinggel érkezem a T. BMWsekhez, így talán nem kérik el a jogsimat
Lesz BMW K 1300 R és BMW K 1300 S, no azért ezek lehet hogy labdába rúgnak a Király mellett.